Mobifyllä maksaminen kannattaa!

Blogi

Monet teistä ovat varmasti huomannut, että opiskelijakunnan yhtenä yhteistyökumppanina on Mobify.

Mitä se Mobify sitten oikein tekee?

Yksinkertaistetusti se on palvelu, jonka kautta laskujen maksamisesta maksetaan sinulle. Kyllä kuulostaa liian hyvältä, mutta se on totta!

Tässä kuvakaappauksesta, joka on otettu minun omasta Mobify palvelusta, voit huomata, että olen saanut reilun vuoden aikana yli 200 euroa takaisin kaikista laskuista, jotka olen maksanut.

Miten laskut menevät palveluun?

Voit tilata laskut Mobifyihin suoraan laskuttajalta tai kirjata ne käsin.
Itse olen aina kirjannut laskut käsin, jotta saan seurattua, että kaikki varmasti menevät järjestelmään. Tällä tavalla varmistan, ettei laskuja jää matkalle – kaikkia laskuttajia ei ainakaan vielä löydy palvelusta. Tämä on kuitenkin pieni homma suhteessa hyötyyn.

Tässä poikkeustilanteessa, jossa on epätietoisuutta kesätöistä, tulevaisuudesta sekä omasta taloudesta, tämänlaisia järjestelmiä kannattaa hyödyntää. Pienellä työllä voit saada ihan kohtuullisen summan takaisin kuukausittaisten laskujasi esimerkiksi vuokran, veden, sähkön, vakuutuksien jne. maksamisesta. Kaikki mitä saat takaisin tämän palvelun kautta maksamistasi laskuista on pelkkää tuloa omaan talouteesi.

Viimeinen vinkki:

Jos sinulla on käytössäsi esim. Finnair Mastercard (tai jokin muu luottokortti, jonka myöntäjä antaa pisteitä tai muuta etua), niin kannattaa käyttää kyseistä korttia laskujen maksamiseen ja siirtää heti rahaa laskujen summan verran luottokortille. Tällöin tienaat laskujen maksusta rahaa Mobifyltä sekä samalla saat luottokortin käytöstä pisteitä! Esimerkiksi Finnair Mastercardilla saat jokaisesta eurosta, jonka käytät lentopisteitä, joita voi hyödyntää tulevaisuudessa, kun lähdet lomalle. Tällä tavalla saat kaksinkertaisen hyödyn.