Blogi: Terveisiä toimistolta!

Blogi

TUOn hallituksen kesäseminaaria vietettiin pari viikkoa sitten aurinkoisessa säässä Meri-Teijossa. Tämä merkitsee sitä, että TUOn hallitus on palaillut kesälomiltaan hallitustoiminnan pariin ja henkilöstö työpöytiensä ääriin. Akut onkin ladattu ja toimistolla ollaan valmiita ottamaan vastaan syksyn haasteet iloineen ja suruineen ja jakamaan ilon hetket sinun kanssasi.

Haluan toivottaa sinut, olitpa sitten uusi tai vanha opiskelija, tervetulleeksi AMK:n käytäville ja liittymään ehdottomasti TUOn jäseneksi. Tavataan siis elokuun lopulla! TUOn hallituslaiset ja henkilöstön tunnistat turkoosista hupparista, jossa on TUOn logo. Tule rohkeasti juttelemaan loppukesän ja alkusyksyn kuulumisia meidän kanssamme, sekä antamaan palautetta. Kuten sanottu ”TUOsta noin vaan, tuli sekin asia kuntoon”.

Jotta sinun olisi helpompi lähestyä hallituslaisia ja henkilöstöä haluan kertoa sinulle TUOn syksyn toiminnasta ja kannustaa osallistumaan tapahtumiin. Tehdään tästäkin lukukaudesta siis unohtumaton ja yhdenvertainen kokemus jokaiselle!

Viikoilla 34-35 uudet opiskelijat aloittavat opintonsa. Sinua ehkä kiinnostaa kuulla legendaarisista Keltanokkabileistä eli KNBstä, joka taatusti luo vanhuuspäivillesi hauskoja ja unohtumattomia muistoja. Tästä tulikin mieleen, kuinka ryhmäni kartta katosi kesken rastikierroksen ja kuinka me etsimme sitä joka paikasta. Se todellakin katosi kuin tuhka tuuleen. Mutta ei siitä sen enempää. Hymy tulee tahtomatta huuleen ja alkaa naurattaa, kun tätäkin kommellusta miettii. Hae siis unohtumattomat muistot legendaarisesta KNBstä!

Kokeneemmat opiskelijat odottavat Punanenäbileitä eli PNB:tä. Sillä opiskeluhan on jo tuttua puuhaa. Tule siis aloittamaan rennosti tämäkin syyslukukausi ja viettämään hauskaa vanhojen sekä uusien opiskelukavereiden kanssa. Luvassa on taatusti menoa ja vilskettä.

Yhteiset suursitsit kokoavat kaikki turkulaiset opiskelijat yhteen viettämään hauskaa syysiltaa Tuomiokirkontorilla, jossa on luvassa yhteislaulua ja muuta hauskanpitoa. Tästä tilaisuudesta jääkin takuu varmasti mahtavat muistot jaettavaksi opiskelijayhteisössä.

Ja lopuksi: älä missaa approja! Niistä lisää myöhemmin.

Yleisesti TUO haluaa olla aktiivisesti mukana Turun AMK:n arjessa ja sen vuoksi onkin hyvä laittaa vielä talteen jäsenpalvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat, jotta varmasti löydät luoksemme. Syytä on myös kirjata muistiin kalenteriin TUOn edustajistovaalit, joissa sinäkin voit asettua ehdolle TUOn jäsenenä. Tällöin pääset vaikuttamaan toden teolla TUOn toimintaan.

Pidetään huolta toisistamme tämänkin syyslukukauden ajan ja muistetaan pitää hengähdystaukoja. Nämä tauot voivat vaikka tapahtua TUOn järjestämässä kerhotoiminnassa, johon voi halukkaat perustaa oman kerhonsa, vaikka opintopiirin. Kerhotoiminnasta löydät enemmän täältä: https://opiskelijakunta.net/kerhotoiminta/