Tervetuloa, uusi opiskelija!

Blogi

Syksyn orientoivat ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin, kun useimpien alojen uudet opiskelijat ovat saapuneet kampuksille. Käytävät ja ruokalat täyttyvät jälleen fukseista ja heidän tuutoreistaan.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOlle orientoivat tarkoittavat lisääntynyttä jalkautumista kampuksille erilaisten tapahtumien ja näkyville paikoille ilmestyvien jäsenpalvelupisteiden myötä. Meidät löydät muun muassa info-TUOkioilta, pop up -pisteiltä, jakamasta kahvia ja tietty tavallisilta jäsenpalvelupisteiltämme (joiden aukioloajat muuten löytyvät täältä). Meiltä voit hakea esimerkiksi lukuvuositarran opiskelijakorttiisi (aiemmin aloittaneille muistutuksena, että vanhat tarrat ovat voimassa 30.9. asti) tai napata itsellesi tuoreen kangaskassin ja lukuvuosikalenterin.

Uuden opiskelijan näkökulmasta yksi TUOn tärkeimmistä tehtävistä on jakaa tietoa ja varmistaa, että opiskelijat tietävät millaisiin palveluihin heillä on opiskelijakunnan jäseninä oikeus. Luomme yhteisöllisyyttä järjestämällä tapahtumia (seuraavana vuorossa on jokaisen uuden opiskelijan must-tapahtuma: KNB2017 14.9.), tulevilla koulutuksilla ja ihan vain olemalla läsnä riviopiskelijan arjessa. TUOlaista voit aina nykäistä hihasta ja kysyä ihan mitä tahansa – vastataan niin hyvin kuin osataan, ja selvitetään epäselvät asiat yhdessä!

Tule moikkaamaan meitä esimerkiksi kahvittelun merkeissä – me ollaan täällä just sua varten! ♥Kommentit on suljettu.