Vastuullista liikunnallista terveyttä – Campus Sport

Blogi

Syyskuun Mitä, Missä, Milloin? -iltapäivän toiseksi esiintyjäksi oli kutsuttu CampusSportin Maija Rihko, joka tuli kertomaan opiskelijoiden liikuntamahdollisuuksista Turussa ja kuinka poikkeusaika on vaikuttanut CampusSportin toimintaan.

CampusSport tarjoaa opiskelijahintaisia liikuntapalveluita ympäri Turkua – uintivuoroista saliharjoitteluun ja pallopeleistä kamppailulajeihin. Mistään päin Turkua ei varmasti saa samalla hinta-laatusuhteella varustettuja liikuntapalveluita.

Kaikki toiminta on suunniteltu opiskelijoita ajatellen

Tuntuuko vaikealta aloittaa uusi harrastus?
Varaa aika CampusSportin sivuilta ja voit olla vaikkapa jo huomenna kokeilemassa taekwondoa olympiatason valmentajan huostassa.
Tuntuuko, ettei salilla käyminen auta omaan kuntoon?
Hanki personal trainer CampusSportin kautta ja saat juuri sinulle suunnitellun saliohjelman, todella edullisesti.
Etkö koronan takia uskalla käyttää sisätilassa tapahtuvia urheilupalveluita?
CampusSport järjestää liikuntapalveluita myös ulkona ja tarjoaa mahdollisuuden lainata välineitä erilaisiin urheilulajeihin.

Pitäkää itsestänne ja terveydestänne huolta. Tähän erityisen tärkeää kiinnittää huomiota, mikäli kohtaamme taas ajan, jolloin kaikki palvelut suljetaan. On helppo unohtua kotiin etäopiskelujen äärelle. Jokaisen ei tarvitse ruveta kuntokuurille, mutta pieni lenkki joka päivä riittää. Ulkona onkin mahdollista harrastella monenlaisia urheilulajeja, joissa pystyy hyvin pitämään turvavälit ja samalla olla kontaktissa ystävien kanssa.

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat vahvasti liitännäisiä toisiinsa. Me opiskelijakuntana pidämme tärkeänä turvallisuutta, mutta turvallisuus ei sulje pois liikunnan mahdollisuuksia. Useat tahot adaptoituvat voimassa olevaan tilanteeseen ja tekevät intohimoisesti töitä sen eteen, jotta liikuntamahdollisuuksia on aina saatavilla.