Viking Line – siellä ilo seilaa!

Blogi

Olemme solmineet TUOn kanssa yhteistyösopimuksen tällä vuodelle, mikä tarkoittaa teille opiskelijoille entistä parempia reissuja punaisilla laivoilla. TUO tulee myös järjestämään monia koulutus- ja kokousmatkoja jatkossa – hyviä bilereissuja unohtamatta. Lisäksi Viking Line näkyy somemainonnassanne ja on paikalla kampuksilla eri tapahtumissa.

Tule rohkeasti moikkaamaan!

Parit pelisäännöt kaikille tiedoksi: Jos haluat lähteä opiskelijaryhmän kanssa risteilylle, on paras viikonpäivä torstai. Tuolloin meillä on ikärajana K18 ja laivan viihde on suunniteltu menomakuun sopivaksi. Muina viikonpäivinä on ikäraja K20. Toistaiseksi myös haalariasut ovat sallittuja, tämä niin kauan, kun homma toimii. Toki kapteenilla on aina veto-oikeus sanoa viimeinen sana. Vauhtia ja hauskanpitoa kyllä laivoille mahtuu! Ryhmämatkaa varaavan kannattaa olla suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen ja tehdä varaus kauttani.

Henkilökohtaiset reissut varaat kätevimmin suoraan nettisivuiltamme ja niissä Viking Line Clubin kautta saat parhaat hinnat. Kannattaa siis liittyä maksuttomaan klubiimme ja ryhtyä keräämään bonusveneitä sekä bongaamaan matkatarjouksia.

Olen apunasi erilaisten opiskelijamatkojen suunnittelussa, haluatpa järjestää meillä approt tai vuosijuhlat tai ihan vaan lähteä porukalla aalloille juhlimaan. Mietitään paras ohjelma-aikataulu juuri teidän porukalle sopivaksi.

Ollaan yhteyksissä,

Viking Line Abp

Kirsi Haltia
Myyntipäällikkö, IT-tradenomi Turun amk vm. 2005
Kirsi.haltia@vikingline.com