Tapahtuma-arkisto

Kokkausilta Discordissa

31.3.2021

Kokkausilloissa laitetaan ruokaa yhdessä!
Kokkailun lomassa voit jutella hallituksen jäsenten ja muiden linjoilla olevien kanssa.
Menut ja kauppalistat toimitetaan hyvissä ajoissa ennen.

EtäKevätBreikkeri

26.3.2021

KevätBreikkeriä juhlitaan Itämeren aaltojen sijaan Discordin ihmeellisessä maailmassa perjantaina 26.3. klo 19!

Risteilyohjelmassa luvassa speeddeittailua, napakymppiä, laivavisaa sekä tietysti bingo! Ilmoittautuminen alkaa Kide.appissa tiistaina 2.3. klo 10.
Huomioithan, ettei treffailuohjelmanumeroita tulla pitämään, ellei ennakkoilmoittautumisia ole tullut tarpeeksi. Ole siis rohkea ja ilmoittaudu mukaan! Unelmien deittikumppanisi voi löytyä myös etänä. <3

Peli-ilta Discordissa

19.3.2021

Peli-illassa pelaillaan online-pelejä osallistujien toiveiden mukaisesti. Toiveita voit laittaa myös ennakkoon!

Linjoille voit tulla myös vain juttelemaan, pelailu ei ole välttämätöntä. 😊

Kokkausilta Discordissa

10.3.2021

Kokkausilloissa laitetaan ruokaa yhdessä!
Kokkailun lomassa voit jutella hallituksen jäsenten ja muiden linjoilla olevien kanssa.
Menut ja kauppalistat toimitetaan hyvissä ajoissa ennen.

EtäLanderundi

5.3.2021

EtäLanderundia vietetään perjantaina 5.3.2021 TUOn Discord kanavalla!

Luvassa Landerundin mukaista ohjelmaa kuten Bingo, Landevisa ja Speedfrending!
Ilmoittautuminen ohjelmiin alkaa Kide.appissa tiistaina 23.2. klo 10.
Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista, mutta haluamme kartoittaa etukäteen osallistujamäärää. 😊

Mitä, Missä, Milloin: Tsemppari

23.2.2021

Helmikuun MMM -iltapäivän puhujana Tsemppari!

Tsemppari on nuorten aikuisten kohtaamispaikka, joka tarjoaa avointa matalan kynnyksen toimintaa 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille mielenterveyden tueksi. Tsemppari sapuu esittelemään toimintaansa sekä kertomaan, että ketkä tällä hetkellä Tsempparilla työskentelevät. Lisäksi keskustelemme heidän kokemuksistaan sekä tulevaisuuden ajatuksista liittyen asiakaskunnan tarpeisiin ja oletuksiin.

Tilaisuus striimataan opiskelijakunnan YouTube -kanavalle!

Edustajiston kokous

2.2.2021

Edustajisto kokoustaa 2. helmikuuta klo 17alkaen.
Paikka (läsnä/etänä) tarkentuu viikko ennen kokousta.

Kaikki TUOn jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokousta!

Mitä, Missä, Milloin?

27.1.2021

Mitä, Missä, Milloin? -iltapäivät jatkuvat keskiviikkona 27.1. klo 16:00 - 16:45!

Iltapäivien konseptia on uudistettu hieman vastaamaan paremmin opiskelijoiden tarpeita. Uudistuksen myötä tilaisuudet striimataan jatkossa opiskelijakunnan Youtube -kanavalle, jossa on myös mahdollista jättää kysymyksiä puhujalla, joihin pyritään tilaisuudessa saamaan vastaus. Tavoitteena on jakaa informaatiota opiskelijoille tärkeistä asioista sekä herättää keskustelua. Jokainen MMM-iltapäivä tallentuu myös Youtube -kanavalle, josta ne on mahdollista katsoa myöhemmin.

Ensimmäisen tilaisuuden puhujaksi on kutsuttu rehtori/toimitusjohtaja Vesa Taatila! Vesa käy läpi ajankohtaisuudet Turku AMK:n rahoituksesta ja sen tulevaisuuden näkymät sekä miten korkeakoulumme on menestynyt (etenkin näin korona-aikana) erilaisilla mittareilla verrattuna muihin korkeakouluihin.

Hae hallitukseen!

17.11.2020

Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan hallitustoimintaan, mutta et aivan tiedä mitä se pitää sisällään? Askarruttaako onko oma tietämys tarpeeksi kattava tai se, että saatko kavereita?

Ensi viikon tiistaina 17.11. me kerromme, mitä TUOn hallituksessa pääsee tekemään ja mitä kaikkea toiminnasta itselleen voi saada! Kaikilla toimijoilla voi olla täysin eri lähtökohdat, joista toimintaan lähtee. Hallitus toimii paljon yhdessä ja tukee toisiaan eli kavereita tulee luonnostaan.
Tilaisuus järjestetään klo 15-16 Kaivomestarin isommalla puolella.

Samana päivänä voit tutustua myös uuteen edustajistoon klo 17 alkaen. Edustajiston illanvietossa voit kysellä lisää edustajiston toiveista ja vakuuttaa, miksi sinut tulisi valita hallitukseen.
Edustajisto valitsee hallituksen vuodelle 2021 järjestäytymiskokouksessaan 24.11.2020.

Tuu säkin mukaan toimintaan!

Opiskelijoiden ilmaispäivä Turun taidemuseossa pe 6.11.

6.11.2020

Turun taidemuseo järjestää jälleen toivotun opiskelijoiden ilmaispäivän perjantaina 6.11. klo 11–19. Päivän aikana pääsee tutustumaan maksutta Birger Kaipiaisen keramiikkataiteeseen, museon omiin kokoelmiin sekä uusimpaan nykytaiteeseen Studiossa ja Pimiössä. Edun saa esittämällä voimassaolevan, henkilökohtaisen opiskelijakortin museon kassalla. Käynti taidemuseossa on aina maksutonta kaikille alle 16-vuotiaille.

Esilläolevat näyttelyt:
Birger Kaipiainen, Pari sanaa keräämisestä, Ahmed Al-Nawas & Minna Henriksson: Fake Star (Studio), SUPERFLEX: Western Rampart (Pimiö). Lue lisää: https://turuntaidemuseo.fi/nayttelyt

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakasturvallisuuteen ja pyrimme tekemään vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. käytäthän kasvomaskia museovierailusi ajan. Ohjeet turvalliseen museovierailuun löydät osoitteesta: https://turuntaidemuseo.fi/turvallinen-museovierailu