Tapahtuma-arkisto

Edustajiston järjestäytymiskokous

21.11.2018

Tervetuloa seuraamaan edustajiston järjestäytymiskokousta Lemminkäisenkadulle tilaan Aino. Kokouksessa valitaan mm. puheenjohtajisto ja hallitus vuodelle 2019.

TUOmiopäivän approt

15.11.2018

Lisätietoa tulossa, so stay tuned!

Edustajiston syyskokous

13.11.2018

Tervetuloa seuraamaan edustajiston syyskokousta Lemminkäisenkadulle tilaan Aino. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Edustajistovaalit

7.11.2018

Opiskelijakunta TUOn ylin johto, edustajisto, valitaan vaaleilla joka syksy. Edustajiston toimikausi on yksi kalenterivuosi.

Äänestysoikeus on kaikilla Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn jäsenmaksun maksaneilla opiskelijoilla. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna 15.10.2018 mennessä.

Kaikki äänioikeutetut saavat äänestysohjeet sähköpostiinsa. Jos olet äänioikeutettu, etkä saa äänestysohjeita sähköpostiisi, ole yhteydessä opiskelijakuntaan sähköpostitse: edustajistovaalit@opiskelijakunta.net

Vaalivalvojaisia vietetään TYY:n saunalla kello 18.00 alkaen.

Opiskelijakunta TUOn vuosijuhlat

27.10.2018

Tervetuloa opiskelijakunta TUOn vuosijuhlille ravintola YläBörsiin lauantaina 27.10. kello 17.00. Illalliskortin voit ostaa osoitteesta http://bit.ly/TUOnvuosijuhlat.

Edustajistovaalien ennakkoäänestys

22.10.2018

Opiskelijakunta TUOn ylin johto, edustajisto, valitaan vaaleilla joka syksy. Edustajiston toimikausi on yksi kalenterivuosi.

Edustajistovaalien varsinainen äänestyspäivä on 7.11.2018. Tällöin vaalikelpoiset opiskelijat voivat äänestää uurnilla Ruiskadun, Lemminkäisenkadun, Sepänkadun, ICT-Cityn, Linnankadun sekä Salon toimipisteissä kello 10.00-14.00.

Äänestysoikeus on kaikilla Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn jäsenmaksun maksaneilla opiskelijoilla. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna 15.10.2018 mennessä.

Varsinaisen vaalipäivän lisäksi järjestetään ennakkoäänestys sähköisenä äänestyksenä. Ennakkoäänestyksen ajankohta on 22.10.–2.11.2018. Kaikki äänioikeutetut saavat äänestysohjeet sähköpostiinsa. Jos olet äänioikeutettu, etkä saa äänestysohjeita sähköpostiisi, ole yhteydessä opiskelijakuntaan sähköpostitse: edustajistovaalit@opiskelijakunta.net

Uusia alkuja -opiskelijatapahtuma

12.9.2018

Mitä: Marttojen kierrätystapahtuma
Missä: Turun ammattikorkeakoulu (kampus tarkentuu myöhemmin)
Milloin: 12.9. kello 9.00
Kenelle: Sinulle, jonka kodin varustetaso ei ole riittävä tai tarvitset tukea oman elämän haasteisiin

Marttaliitto järjestää syyskuussa 2018 opiskelijoille suunnattuja Uusia alkuja -tapahtumia 16:lla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Tapahtumissa Martat ohjaavat ja opastavat erityisesti omaan kotiin muuttavia, opintonsa aloittavia opiskelijoita kestäviin arjen valintoihin. Jokaisessa tapahtumassa järjestetään kierrätystori, josta opiskelijat voivat noutaa ilmaiseksi tarvitsemiaan marttojen lahjoittamia hyväkuntoisia keittiötarvikkeita ja astioita.

Opintonsa aloittavan nuoren keittiöstä puuttuu usein monta arkista ja tarpeellista tavaraa. Samaan aikaan monien keittiökaapit pursuavat toimivia ja hyväkuntoisia kodin pientavaroita, astioita ja ruoanvalmistusvälineitä. Marttaliitto haluaa saada nämä tarpeet kohtaamaan – toisen turhake on toisen aarre! Uusia alkuja -tapahtumat antavat tavaroille uuden elämän ja tukevat opiskelijoita omaan kotiin muuttamisessa.

Astioiden ja keittiötarvikkeiden lisäksi tapahtumassa puhutaan muistakin uusista aluista. Tapahtumassa tarjotaan opiskelijoille monipuolisesti neuvontaa kaikenlaisiin arjentaitoihin, niin säästämiseen ja taloudenhallintaan, siivoukseen, pyykinpesuun, kierrättämiseen kuin ruoanlaittoonkin. Hyvä arki kuuluu kaikille. Tapahtumassa on myös toiminnallisia pisteitä, joissa pääsee itse tekemään ja kokeilemaan.

Marttaliitto ja marttapiirit järjestävät tapahtuman yhteistyössä Sitran kanssa. Tapahtumien valmistelussa on tehty yhteistyötä SYL:n, SAMOK:n, SAKKI:n, OSKU:n ja Nuorisoasuntoliiton kanssa.

Edustajiston ylimääräinen kokous

11.9.2018

Tervetuloa seuraamaan edustajiston kokousta Lemminkäisenkadulle tilaan A311.

Study in Turku

30.8.2018

Mitä: Opiskelijakaupunki Turku -messut
Missä: ICT-City, Joukahaisenkatu 3
Milloin: 30.8.2018 kello 10-16
Kenelle: Kaikille opiskelijoille ja opiskelemaan aikoville

Study in Turku -messut tutustuttavat uudet opiskelijat Turun kaupungin palveluihin, opiskelijaetuihin, alueen opiskelija- ja harrastusjärjestöihin sekä yrityksiin. Yhteensä paikalla on yli 70 näytteilleasettajaa.

Messuilla voit osallistua myös Turku-kiertoajelulle, joka vie tutustumaan kampuksiin, palveluihin ja Turun nähtävyyksiin.

Turun kaupunki järjestää messut uusille opiskelijoille jo 19. kerran yhdessä alueen korkeakoulujen kanssa.

Lisätietoja: https://www.turku.fi/studyinturkumessut

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/660939300911634/

Tervetuloa opiskelijakaupunki Turkuun!

Edustajiston ylimääräinen kokous

27.6.2018

Tervetuloa seuraamaan edustajiston kokousta 27.6. kello 18.00 ICT-Cityn tilaan Omega.