Tapahtuma-arkisto

TUOmiopäivän appro

14.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Edustajistovaalivalvojaiset

6.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Keltanokkabileet

5.9.2019

Lisätietoja tulossa myöhemmin!

Punanenäbileet

5.9.2019

Uusi syksy tulee taas ja lukuvuosi starttaa parhaiten Keltanokka- ja Punanenäbileissä!

Punanenäbileitä vietetään Aalto yökerhossa torstaina 5.9. klo 19-21 keltanokkien vaellellessa ympäri kaupunkia rasteja suorittamassa. Luvassa on erilaisia kilpailua ja rentoa hengailua.

Jokainen lippu sisältää narikan, PNB-haalarimerkin sekä yhteistyökumppanimme HARTWALLin juoman. Punanenäbileiden jälkeen voit jatkaa iltaasi Keltanokkabileiden merkeissä Aallossa.

HUOM!! Tänä vuonna myös PNB:n osallistujilla on mahdollisuus suorittaa ennen vain keltanokille avoinna ollut Miniappro!
Miniapprojen virallinen suoritusaika on Punanenille 17-21 (osa paikoista auki jo aikaisemmin). Kuudella juomalla suoritettavan appron merkit jaetaan ainoastaan Punanenäbileissä klo 19-21.
Approkartta noudetaan Lemminkäisenkadun sisäpihalta samana päivänä AMK-Avajaisista klo 14-16 tai KNB lähdöstä klo 16-17.

LIPUT (TUOn jäsen/muut):
PNB 10 €/15 €
PNB+Miniapprot 13 €/18 €

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 13.8. klo 16 Kide.appissa.

RAJOITETTU MÄÄRÄ EARLY BIRD -LIPPUJA MYYNNISSÄ 10.-20.6. HINTAAN 10 EUROA!
Jäsenet voivat lunastaa Punanenäbilelipun itselleen jo ennakkoon. Early Bird -lipun ostamalla saat nyt Miniapprot kaupan päälle! Lipunmyynti alkaa maanantaina 10.6. klo 12 ja päättyy 20.6. klo 12 tai kun kaikki liput on myyty

Edunvalvontatiimi kokoontuu

7.5.2019

TUOn edunvalvontatiimi kokoontuu Lemminkäisenkadulla (ks. tarkka tila Facebook-tapahtumasta), ja keskustelun ohella tarjoillaan toki kuppi kuumaa.

Tiimin tapaamisissa jutellaan ajankohtaisista koulutukseen ja opiskelijan elämään liittyvistä asioista sekä tavataan koulun henkilöstöä ja muita tapaamisten aihepiirien asiantuntijoita. Tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Turun amk:n opiskelijat, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kaikissa tapaamisissa on mahdollisuus kysyä ja keskustella omaa mieltä painavista koulutuksen laatuun ja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Tervetuloa! Lisätiedot: marko.gronlund@opiskelijakunta.net

TurkuGether: Botanical Garden

4.5.2019

Event in English!

The TurkuGether events are open for everyone studying in institutions of higher education in Turku. They are free of charge. You can book your place on Kide.app, and your student card will be checked at the event.

Guided tour to the Botanic Garden of the University of Turku
Saturday, May 4th, from 12 pm to 1 pm
Registration starts on April 22nd at 10 am
max. 25 students

TSTS, Tasokas & Suukko: Vappuetkot

30.4.2019

Tsts, Tasokas ja Suukko järjestävät vappuetkot jo toista kertaa! Paikka, aika ja muut speksit ovat vielä salaisia, mutta varmaa on se, että tapahtuma on ilmainen ja vapputunnelmaa on tarjolla aivan varmasti!

AMKlaisen vappu

30.4.2019

Turun amk:n koulutusalayhdistykset ja Opiskelijakunta TUO yhdistävät voimansa: tänä vuonna juhlimme vappua isolla porukalla!

Vappuaattona kokoonnutaan Samppalinnanmäelle klo 13 alkaen. Ohjelma on hyvin epävirallinen ja rento, joten voit vaikka pakata piknik-korin valmiiksi ja suunnata Samppikselle nauttimaan kauniista päivästä ja hyvästä seurasta.

Yhdistykset jakavat myös puolen tunnin välein erilaisia herkkuja nopeimmille, eli kannattaa varata mukaan myös oma muki ja seurata tarkasti tapahtuman viestintää Facebook-tapahtumassa.

Klo 16 saamme kuulla opiskelijakunta TUOn puheenjohtajan vappukuulumiset ja klo 17 siirrymme yhdessä Taidemuseonmäelle lakitukseen.

Lakituksen jälkeen grillit kuumenevat Sepänkadun pihalla. ORM eli omat ruuat mukaan.

Vapunpäivänä piknikin paikkana toimii Vartiovuorenmäki klo 12 eteenpäin. Grillaus- ja chillausmahdollisuus.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä

25.4.2019

Torstaina 25.4. vietetään Opiskelijoiden mielenterveyspäivää. Tule ICT:n aulaan klo 10–14 välillä moikkaamaan mielen hyvinvoinnin ammattilaisia, rentoutumaan hetkeksi, tekemään stressipistetestiä, osallistumaan arvontaan tai rapsuttelemaan kaverikoiria.

Paikalla:
- Nuorten aikuisten kohtaamispaikka Tsemppari
- Syömishäiriöliitto – SYLI ry
- Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami Varsinais-Suomen nuorten aikuisten Moip!-toiminta
- Hieroja
- Karva-Kavereiden ja Halinallejen kaverikoiria
- Opiskelijakunta TUO tarjoaa kahvia, teetä ja karkkia

AMK-vappusitsit

25.4.2019

Perinteistä AMK-Vappua juhlitaan Aalto-yökerhossa 25.4.!

Ovet sitseille aukeavat klo 17.00 ja sitsit päräytetään käyntiin kellon lyödessä 18.00. Tämän jälkeen klo 22.00 jatkamme juhlimista AMK-Vappubileiden merkeissä.

Jatkobileiden liput kustantavat 3 € ovelta ja nopeimmille on tietenkin luvassa AMK-Vappuhaalarimerkki!

ILMOITTAUTUMINEN sitseille alkaa torstaina 11.4. klo 10 @Kide.app.

Opiskelijakunnan jäsenet voivat lunastaa sitsilipun itselleen 18 euron hintaan ja muut 27 eurolla. Lippu sisältää haalarimerkin, alkushotin, kaksi hanajuomaa, sisäänpääsyn jatkoille sekä sitsimenun.

Laulunjohtajat käyttävät sitseillä TUOlaisen laulukirjaa ja sen ostaminen onkin nyt edullisempaa ennakkoon! Sitsipaketin yhteydessä voit lunastaa laulukirjan itsellesi huokeaan 3 euron hintaan (normaali 5 euroa jäsenille ja muille 7 euroa).

Vapun DRESSCODE: Haalarit ja vappuaiheinen pukeutuminen