Liity TUOn jäseneksi ja ole osa opiskelijayhteisöä!


Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista eduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Saat esimerkiksi alennuksia sekä henkilökohtaista neuvontaa ja apua opiskelun ongelmatilanteissa.


Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa!

Ajankohtaista jäsenrekisteristä, Slicesta, Frank Appista ja jäsenyyksien aktivoimisesta

Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista jäseneduista, kuten alennuksista. Voit myös kääntyä neuvonta-asianajajan puoleen, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi vuokrasopimukseen, työsuhteeseen, perintöön, avo- tai avioliittoon liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Käytettävissäsi ovat myös TUOn asiantuntijat ja häirintäyhdyshenkilöt.

Jäsenyys tarkoittaa kaikkea tätä ja paljon muuta:

 • Saat virallisen opiskelijakortin, joka oikeuttaa mm. julkisen liikenteen alennuksiin (VR, Matkahuolto, Föli) sekä Kelan ateriatukeen.
 • TUOn jäsenenä saat Slice.fi -sovelluksella käyttöösi TUOn alueelliset edut Turussa ja Salossa.
 • TUO auttaa ja tukee läpi opintojen. Opiskelijakunnan jäsenenä varmistat, että saat apua silloin, kun sitä tarvitset.
 • Saat jäsenhintaisia lippuja TUOn tapahtumiin.
 • Voit olla mukana aloittamassa kerhotoimintaa ja saada TUOn tukea toimintaan.
 • Saat äänioikeuden edustajistovaaleissa ja voit asettua itse ehdolle. 31 paikkainen TUOn edustajisto on ylintä päätösvaltaa käyttävä elin. Vaalipäivä on 7.11.

Opiskelijakunta TUOn verkkokauppa

Opiskelijakunta TUOn verkkokaupan löydät täältä.

 1. Jäseneksi liittyminen tai jäsenyyden uusiminen tapahtuu osoitteessa Bailataan.fi. Siirry jäseneksi liittymiseen tai uusimiseen tästä.
 2. Valitse myynnissä olevista tuotteista itsellesi sopivin jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa syys- tai kevälukukauden ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan.
 3. Kirjaudu verkkokauppaan Facebook-tunnuksella tai aiemmin luomallasi tunnuksella. Jos et ole vielä luonut käyttäjätunnusta, voit luoda sen klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”.
 4. Verkkokauppa pyytää Sinua kirjautumaan HAKA-tunnuksilla, jotta tiedämme Sinun olevan opiskelija.
 5. Täytä liittymislomake.
 6. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirry maksamaan valitsemasi jäsenyystuote. Vuorokauden kuluttua jäsenyyden ostamisesta voit aktivoida Slicen sovelluksen osoitteessa slice.fi/upload.

HUOM!
Liittymislomakkeessa pyydetään ilmoittamaan opiskelijanumero ja koulun sähköpostiosoite. Muista täyttää nämä molemmat tiedot oikeisiin kenttiin, jotta voit käyttää Slicea. Opiskelijanumero alkaa opintojen alkamisvuodella ja sen löytää osoitteesta Peppi-järjestelmästä suoritukset-välilehdeltä oman nimen perästä.

HUOM!
Tammikuussa opintonsa aloittavat opiskelijat voivat liittyä opiskelijakuntaan, kun ovat saaneet HAKA-tunnukset koulun alettua. Mikäli et vielä liittyessäsi tiedä opiskelijanumeroasi, ilmoitathan nämä meille heti, kun saat ne tietoosi. Slicen käyttäminen vaatii opiskelijanumeron sekä koulun sähköpostiosoitteen tunnistautumiseen.

Usein kysyttyä

Mistä saan tarran opiskelijakorttiini? Saako tarroja myös tulevaisuudessa, vaikka yhteistyö Frankin kanssa päättyy?

Lukuvuositarran opiskelijakorttiin saat TUOn jäsenpalvelupisteeltä Lemminkäisenkadulta tai Sepänkadulta sekä pop-up -jäsenpalvelusta Linnankadulta sekä Salosta. Jäsenpalvelun aukioloajat näet täältä.

Opiskelijakortteihin luovutetaan tarroja niin kauan, kuin kortteja on liikkeellä.

En pääse käymään jäsenpalvelussa sen ollessa auki. Mistä saan tarran?

Voit noutaa lukuvuositarran pääkaupunkiseudun opiskelijakuntien jäsenpalvelusta. Listan opiskelijakunnista, jäsenpalveluiden aukioloajat sekä yhteystiedot löydät osoitteesta http://opiskelijakuntasi.fi.

Voit myös toimittaa opiskelijakorttisi sekä postimerkillä varustetun palautuskuoren osoitteeseen Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku. Liimaamme korttiisi uuden tarran ja palautamme kortin sinulle postissa. Huomioithan, että opiskelijakunta TUO ei vastaa Postin toiminnasta, eli mikäli kortti hukkuu tai viivästyy.

Voit myös pyytää ystävääsi noutamaan tarran korttiisi. Tällöin sinun tulee ilmoittaa meille ennakkoon tarran noutavan henkilön nimi ja hänellä on oltava korttisi mukanaan.

Maksuominaisuudella varustettu korttini vanhenee. Voinko kuitenkin käyttää sitä opiskelijakorttina?

Maksuominaisuudella varustettu kortti käy opiskelijakorttina, vaikka maksuominaisuus olisikin vanhentunut. Opiskelijakunnan jäsenyys sekä kortin omistus osoitetaan lukuvuositarralla sekä kortissa olevalla kuvalla.

Mitä jäsenyys maksaa?

Jäsenyyden pääsee ostamaan vain opiskelijakunta TUOn verkkokaupasta!

Uudet jäsenet

 Jäsenyyden kesto  Hinta
 4,5 vuotta  114 €  Säästö 28 €
 4 vuotta  104 €  Säästö 23 €
 3,5 vuotta  94 €  Säästö 18 €
 2 vuotta  61 €  Säästö 6 €
 1 vuosi  37 €  Säästö 4 €
 Lukukausi (0,5 vuotta)  24 €

Hinnat sisältävät opiskelijakunnan liittymismaksun 7 euroa.

Jatkavat jäsenet

 Jäsenyyden kesto  Hinta
 2 vuotta  54 €  Säästö 6 €
 1 vuosi  30€  Säästö 4 €
 Lukukausi (0,5 vuotta)  17 €

Opiskelijakortti

Opiskelijakunta TUOn digitaalisen jäsentunnisteen Slicen saat käyttöösi osoitteessa slice.fi/lataa/tuo. Kirjautuessasi sähköposti on koulun sähköpostiosoite ja opiskelijatunnus opiskelijanumero. Opiskelijanumeron alku on opintojen aloitusvuosi ja sen voit tarkistaa osoitteesta wille.turkuamk.fi. Aktivointikoodin saapumisessa saattaa kestää hetki, mutta jos sähköpostia ei tule, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen tuo@opiskelijakunta.net. Kerro sähköpostissa opiskelijanumerosi sekä koulun sähköpostiosoitteesi.

Liityin jäseneksi, mitä nyt?

Liityttyäsi jäseneksi TUOn verkkokaupassa tulee sinun ladata puhelimeesi Slice.fi.

Slicen saat käyttöön näin:

 1. Mene osoitteeseen www.slice.fi/upload
 2. Kirjaa tarvittavat tiedot (opiskelijatunnus on sama kuin opiskelijanumero ja sähköpostiosoitteena koulun sähköposti)
 3. Lisää kuva lomakkeella
 4. Tämän jälkeen saat aktivointiohjeet koulun sähköpostiin ja voit ottaa Slice.fi –sovelluksen käyttöön.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen voi kulua pieni hetki, että vahvistusviesti tulee sähköpostiin. Mikäli tätä ei kuitenkaan vuorokauden sisällä tule, niin ole meihin uudelleen yhteydessä.

Jäsenrekisteriseloste

Jäsenrekisteriselosteen löydät täältä.