Liity TUOn jäseneksi ja ole osa opiskelijayhteisöä!


Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista eduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Saat esimerkiksi alennuksia sekä henkilökohtaista neuvontaa ja apua opiskelun ongelmatilanteissa.


Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa!

Ajankohtaista jäsenrekisteristä, Slicesta, Frank Appista ja jäsenyyksien aktivoimisesta

Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista jäseneduista, kuten alennuksista. Voit myös kääntyä neuvonta-asianajajan puoleen, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi vuokrasopimukseen, työsuhteeseen, perintöön, avo- tai avioliittoon liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Käytettävissäsi ovat myös TUOn asiantuntijat ja häirintäyhdyshenkilöt.

Jäsenyys tarkoittaa kaikkea tätä ja paljon muuta:

 • Saat virallisen opiskelijakortin, joka oikeuttaa mm. julkisen liikenteen alennuksiin (VR, Matkahuolto, Föli) sekä Kelan ateriatukeen.
 • TUOn jäsenenä saat Slice.fi -sovelluksella käyttöösi TUOn alueelliset edut Turussa ja Salossa.
 • TUO auttaa ja tukee läpi opintojen. Opiskelijakunnan jäsenenä varmistat, että saat apua silloin, kun sitä tarvitset.
 • Saat jäsenhintaisia lippuja TUOn tapahtumiin. (Pst. Merkkaa jo kalenteriin 6.9. järjestettävä legendaarinen Keltanokkabileet!)
 • Voit olla mukana aloittamassa kerhotoimintaa ja saada TUOn tukea toimintaan.
 • Saat äänioikeuden edustajistovaaleissa ja voit asettua itse ehdolle. 31 paikkainen TUOn edustajisto on ylintä päätösvaltaa käyttävä elin. Vaalipäivä on 7.11.

Opiskelijakunta TUOn verkkokauppa

Opiskelijakunta TUOn verkkokaupan löydät täältä.

 1. Jäseneksi liittyminen tai jäsenyyden uusiminen tapahtuu osoitteessa Bailataan.fi. Siirry jäseneksi liittymiseen tai uusimiseen tästä.
 2. Valitse myynnissä olevista tuotteista itsellesi sopivin jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa syys- tai kevälukukauden ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan.
 3. Kirjaudu verkkokauppaan Facebook-tunnuksella tai aiemmin luomallasi tunnuksella. Jos et ole vielä luonut käyttäjätunnusta, voit luoda sen klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”.
 4. Tämän jälkeen valitse haluamasi jäsenyystuote ja täytä liittymislomake.
 5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirry maksamaan valitsemasi jäsenyystuote. Jäsenyytesi aktivoituu 48 tunnin sisällä.

HUOM! Liittymislomakkeessa pyydetään ilmoittamaan opiskelijanumero. Mikäli et vielä tiedä opiskelijanumeroasi, lisää tähän kohtaan viisi nollaa (00000).

Mitä jäsenyys maksaa?

Uudet jäsenet

 Jäsenyyden kesto  Hinta
 4,5 vuotta  114 €  Säästö 28 €
 4 vuotta  104 €  Säästö 23 €
 3,5 vuotta  94 €  Säästö 18 €
 2 vuotta  61 €  Säästö 6 €
 1 vuosi  37 €  Säästö 4 €
 Lukukausi (0,5 vuotta)  24 €

Hinnat sisältävät opiskelijakunnan liittymismaksun 7 euroa.

Jatkavat jäsenet

 Jäsenyyden kesto  Hinta
 2 vuotta  54 €  Säästö 6 €
 1 vuosi  30€  Säästö 4 €
 Lukukausi (0,5 vuotta)  17 €

Opiskelijakortti

Opiskelijakunta TUO ottaa digitaalisen jäsentunnisteen Slice.fi käyttöön mahdollisimman pian. Käyttöönotosta ilmoitetaan erikseen. Jäsenyyden maksaneet tulevat saamaan sähköpostin, joka sisältää ohjeet käyttöönottoon.

30.9.2018 saakka voit myös osoittaa TUOn jäsenyyden Frank Appilla, joka toimii Slicen tavoin virallisena opiskelijakorttina. Frankin kautta voit myös tilata itsellesi fyysisen kortin, johon saat lukuvuositarran TUOn jäsenpalvelupisteiltä niin kauan, kuin opiskelijakunnan jäsenyys on voimassa.

Liityin jäseneksi, mitä nyt?

Liityttyäsi jäseneksi TUOn verkkokaupassa tulee sinun ladata puhelimeesi joko Frank App tai Slice.fi.

Halutessasi voit myös tilata fyysisen kortin Frankin kautta. Korttiin saat uuden lukuvuositarran koko opiskelujesi ajan, kunhan opiskelijakunnan jäsenyys on voimassa. Kortin voit tilata 30.9. saakka, jonka jälkeen fyysisen kortin tilaaminen opiskelijakunnan kautta ei enää ole mahdollista.

Jäsenrekisteriseloste

Jäsenrekisteriselosteen löydät täältä.