CampusSportin toiminta ei jatku kevätkaudella 2020

Uutiset

CampusSport tiedottaa 31.3.2020 seuraavaa:

”Ryhmäliikunta, kuntosalit, kurssit, kilpailut, vakiovuorot, välinelainaus, tapahtumat, PT-palvelut, hieronnat ja liikuntatuutoreiden toiminta pysyy lakkautettuna. Pahoittelemme tilannetta, mutta haluamme kantaa vastuumme koronaviruksen leviämisen torjumisessa.

Maaliskuun aikana maksetut liikunta- ja vakiovuoromaksut palautetaan. Lisäksi palautetaan kurssimaksut niistä kursseista, jotka eivät ehtineet alkaa tai kokoontuivat vain kerran. Maksut niistä maaliskuuhun ajoittuvista yksittäisistä tilavarauksista, joita ei ole ollut mahdollista käyttää, palautetaan myös. Asiakkailta, jotka eivät ole vielä maksaneet sulkapallon vakiovuoroa ei peritä maksua.

Maksupalautusten saaminen ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä, vaan palautukset tehdään automaattisesti. Maksupalautukset pyritään tekemään niin, että ne ovat asiakkaiden tileillä viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Tiedotamme kesäkauden toteutumisesta huhtikuun aikana.

Tiesithän, että tarjoamme mahdollisuuden liikkua etänä? Seuraa siis kanaviamme, ja lähetä meille mielellään myös toiveita liittyen etäohjauksien sisältöön. Päivitämme tähän uutiseen kaikki linkit ja vinkit, kannattaa siis seurata päivittäin: https://www.campussport.fi/fi/liikutamme-etana/