Edustajisto järjestäytyi uudestaan ja täydensi hallitusta

Uutiset

Opiskelijakunta TUOn uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Roni Ylärakkola. Roni on pitkän linjan tuolainen ja hoitanut edustajiston varapuheenjohtajan tehtävää myös aiemmin.

Hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin aiemmin hallituksessa kuntapoliittisia asioita hoitanut Pyry-Petteri Lahtinen. Lahtinen on innoissaan uudesta vastuualueestaan ja uskoo, että pystyy antamaan opiskelijakunnalle enemmän saatuaan isommat saappaat täytettäväksi.

Hallitusta täydennettiin kolmella uudella jäsenellä. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Seppo Aalto, Petteri Mäntyranta sekä Anna Lunden. Seppo toimi kaudella 2017 TUOn hallituksen tapahtumavastaavana, Petteri on pitkän linjan järjestöaktiivi ja Anna on ihminen, joka menee edunvalvonta edellä.

”Meillä on nyt kasassa upea porukka, josta löytyy reippaasti sekä taitoa että intoa kehittää toimintaa ja olla rakentamassa jokaiselle Turun ammattikorkeakoulun opiskelijalle parasta mahdollista yhteisöä ja työskentely-ympäristöä”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Salmela. ”Järjestäydymme hallituksen kanssa ensi viikolla, jonka jälkeen uudet vastuualueet on tiedossa”, Salmela jatkaa.