Hae TUOn hallitukseen tekemään tapahtumia ja viestintää

Uutiset

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO hakee uutta jäsentä hallitukseen vastaamaan tapahtumista ja viestinnästä loppuvuodeksi 2018.

Opiskelijakunnan hallituksessa pääset

• edustamaan ammattikorkeakouluopiskelijoita
• järjestämään tapahtumia
• ajamaan opiskelijoiden etua ammattikorkeakoulussa, opiskelijaliikkeessä sekä Turun ja Salon kaupungeissa
• valvomaan ja tekemään opiskelijakunnan operatiivista toimintaa
• valmistelemaan asioita opiskelijakunnan edustajistolle
• harjoittelemaan vaikuttajaviestinnän tekemistä
• osallistumaan maksutta mm. Suomen opiskelijakuntien liiton laadukkaisiin koulutuksiin ja
• toimimaan opiskelijakunta TUOn lähettiläänä erilaisissa tapahtumissa.

Hallitustoimintaa tehdään viikoittain lähtökohtaisesti virka-aikaan sekä satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Hallituksen jäsenet edustavat opiskelijakuntaa erilaisissa ammattikorkeakoulun työryhmissä ja osallistuvat muuhun opiskelijakunnan vaikuttamistoimintaan Varsinais-Suomessa ja valtakunnallisesti. Luottamustoimi edellyttää hallituksen ja edustajiston kokouksiin osallistumista, toimintaa työryhmissä ja läsnäoloa toimistolla viikoittain sekä itsenäistä työskentelyä.

Korvaukseksi hallitustyöskentelystä saa muodollisen kokouspalkkion, mutta ennen kaikkea hallituksessa oppii paljon ja pääsee verkostoitumaan Suomen kovimpien opiskelijavaikuttajien kanssa!

Hallituksen jäsenen valinta suoritetaan opiskelijakunta TUOn edustajiston kokouksessa keskiviikkona 21.3.2018 kello 17.00 alkaen. Kokous pidetään Lemminkäisenkadun kampuksella tilassa Aino (B171) ja kokous on avoin kaikille. Hakijat ovat tervetulleita esittäytymään ja seuraamaan kokousta. Ilmianna itsesi edustajistolle jo etukäteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 21.3.2018 kello 16.00 mennessä sähköpostitse keskusvaalilautakunnalle: kvl@opiskelijakunta.net

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin:
Jukka-Pekka Salmela
hallituksen puheenjohtaja
Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO
jukka-pekka.salmela@opiskelijakunta.net
045 670 5011