Hae TUOn Tuutoroinnin ja palveluiden asiantuntijaksi

Uutiset

Hae TUOn tuutoroinnin ja palveluiden asiantuntijaksi määräaikaiseen työsuhteeseen 24.1. mennessä!

Asiantuntijana vastuullasi on suunnitella, organisoida ja toteuttaa opiskelijakunnan tuutoritoimintaa, sekä kehittää TUOn palveluvalikoimaa kompaktiksi kokonaisuudeksi. Tuutoroinnin ja palveluiden asiantuntijana tulet kehittämään opiskelijakunnan tuutoroinnin kokonaisuutta osallistavammaksi ja selkeämmäksi yhdessä tuutoroinnista vastaavien hallituksen jäsenten kanssa.

Asiantuntijana osaat luoda rohkeasti uusia osallistamisen keinoja ja kokonaisuuksia tukeaksesi opiskelijakunnan tuutoritoimintaa ja palveluiden kehittämistä.

Pääset uudistamaan TUOn kampuskauppaa ja valikoimaa opiskelijalähtöisämmäksi, sekä kehittämään monipuolisia palveluratkaisuja. Tuutoritoimintaa kehitetään osana kahta (2) Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää hankerahoitusta. Asiantuntijana osallistut hankkeen toteuttamiseen ja eri työryhmiin.

EDELLYTÄMME:
– Soveltuvaa kokemusta opiskelijatuutoroinnin toteuttamisesta
– Kykyä selvittää olemassa olevien ja olemassa olemattomien palveluiden tarve ja haluttavuus
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Organisointi- ja delegointikykyjä
– Ohjaustaitoja sekä kykyä osallistaa eri toimijoita
– Stressinsietokykyä, omatoimisuutta ja kykyä oman työn sekä tiimin johtamiseen
– Halua kehittää omaa osaamistaan ja opiskelijakunnan toimintaa

EDUKSI KATSOTAAN
– Korkeakoulututkintoa
– osamista projekti- ja hanketyöhön

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO on 2000 jäsenen muodostama Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden aktiivinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. 10000 opiskelijan Turun ammattikorkeakoulu on opiskelijamäärältään yksi Suomen suurimmista ja toimii Turun lisäksi Salossa. Opiskelijakunta TUOn visiona on tulla Suomen merkittävimmäksi opiskelijayhteisöksi. Tarjoamme asiantuntijalle monipuolisen ja haasteellisen työn energisessä ja kehittyvässä järjestössä. Työ vaatii valmiutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiantuntija työskentelee pääasiallisesti opiskelijakunnan toimitiloissa Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun toimipisteessä.

Palkkaus Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmän III mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden
koeaikaa. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa) ja määräaikainen 31.12.2023 asti. Määräaikaisuuden peruste on hankerahoitus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa tällä lomakkeella 24.1.2022 klo 12.00 mennessä. Hakuprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyyminä rekrytointina, joten ethän kirjaa mitään tunnistetietoja hakulomakkeelle. Haastattelut järjestetään 27.1-28.1.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marko Grönlund, toiminnanjohtaja@opiskelijakunta.net sekä puhelimitse 045 670 6650