Hae TUOn vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntijaksi

Uutiset

Hae TUOn vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntijaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 24.1. mennessä!

Työhön kuuluu opiskelijaedustajatoiminnasta vastaaminen opiskelijakunnassa, aktiivinen ajankohtaisten asioiden seuraaminen opiskelijoita koskevista sosiaali- ja koulutuspoliittisista kokonaisuuksista sekä opiskelijakunnan edustaminen eri työryhmissä.

Asiantuntijana vastuullasi on myös suunnitella, organisoida ja toteuttaa opiskelijakunnan paikallista ja valtakunnallista vaikuttamistyötä yhdessä toiminnanjohtajan ja luottamustoimisen hallituksen kanssa. Työ vaatii itsenäistä otetta, organisointikykyä sekä poliittisen päätöksentekoprosessin tuntemusta, sekä kykyä luoda monimuotoisia verkostoja erilaisten sidosryhmien ja poliittisten vaikuttajien kanssa.

Asiantuntijana vastaat myös opiskelijakunnan viestintäkokonaisuuden koordinoinnista ja kehittämisestä yhdessä viestinnästä vastaavien hallituksen jäsenten kanssa.

EDELLYTÄMME:

– Vaikuttamistyön tuntemusta sekä käytännön vaikuttamiskokemusta
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Organisointi- ja delegointikykyjä
– Poliittisen päätöksenteon ja -prosessien tuntemista
– Ohjaustaitoja sekä kykyä osallistaa eri toimijoita
– Stressinsietokykyä, omatoimisuutta ja kykyä oman työn sekä tiimin johtamiseen
– Halua kehittää omaa osaamistaan ja opiskelijakunnan toimintaa

EDUKSI KATSOTAAN

– korkeakoulututkintoa
– monimuotoiset verkostot
– mediasuhteet

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta –TUO on 2000 jäsenen muodostama Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden aktiivinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. 10000 opiskelijan Turun ammattikorkeakoulu on opiskelijamäärältään yksi Suomen suurimmista ja toimii Turun lisäksi Salossa. Opiskelijakunta TUOn visiona on tulla Suomen merkittävimmäksi opiskelijayhteisöksi. Tarjoamme asiantuntijalle monipuolisen ja haasteellisen työn energisessä ja kehittyvässä järjestössä. Työvaatii valmiutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työsuhteessa noudatetaan liukuvaa työaikaa. Palkkaus Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmän III mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työpaikka sijaitsee Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun toimipisteellä osoitteessa Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku.

Hakemukset tulee toimittaa tällä lomakkeella 24.1.2022 klo 12.00 mennessä. Hakuprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyyminä rekrytointina, joten ethän kirjaa mitään tunnistetietoja hakulomakkeelle. Haastattelut järjestetään 27.1-28.1.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marko Grönlund, toiminnanjohtaja@opiskelijakunta.net sekä puhelimitse 045 670 6650