ICT:llä tapahtuu: Vaalitori 27.3. ja työelämäpäivä 3.4.

Uutiset

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO järjestää ICT-talolla kaksi kaikille Turun amk:n opiskelijoille avointa tapahtumaa. Tule tapaamaan eduskuntavaaliehdokkaasi TUOn vaalitorille ja -paneeliin ke 27.3. ja tuleva työnantajasi TUO & Työelämä -tapahtumaan ke 3.4.!

Vaalitori ja -paneeli

ICT-talon aulassa keskiviikkona 27.3. klo 10–15.30 järjestettävälle vaalitorille osallistuu alle 35-vuotiaita varsinaissuomalaisia ehdokkaita puoluekartan eri puolilta.

Klo 14 auditorio Deltassa järjestetään TUOn vetämä vaalipaneeli, jossa puolueiden edustajat vastaavat koulutusta ja sukupolvipolitiikkaa käsitteleviin kysymyksiin. Paneeliin osallistuvat seuraavat ehdokkaat:

Keskusta: Oscar Hätinen
Kokoomus: Sini Ruohonen
SDP: Miika Tiainen
Perussuomalaiset: Liina Isto
Vihreät: Niina Ratilainen
Vasemmistoliitto: Amro El-khatib
RKP: Sharie Sveholm

Vaalitorille voi tulla piipahtamaan mihin aikaan tahansa klo 10.00 ja 15.30 välillä, ja vaalipaneeliin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Yhteistyössä: Elba ry, Tasokas ry, Turun Insinööriopiskelijat TIO ry, Opiskelijayhdistys Trade ry ja TSTS ry

TUO & Työelämä

TUOn työelämäpäivä järjestetään ICT-talolla keskiviikkona 3.4. Tapahtumassa pääset tapaamaan korkeakouluopiskelijoita työllistäviä yrityksiä ja kuulemaan eri alojen nousevista trendeistä.

Tapahtumaan kannattaa tulla, vaikka kesätyöpaikka olisi jo järjestyksessä. Yrityksiltä voit kysellä työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa tai jutella kesän jälkeen tulevista mahdollisuuksista – nyt on lyhyesti sanottuna mitä parhain tilaisuus tavata yritysten edustajia ja luoda uusia suhteita tulevaa varten!

Tapahtumassa järjestetään kaksi LinkedIn-työpajaa (auditorio Gamma, klo 10.45–12.00 ja 14.45–16.00), joissa opit käyttämään tehokkaasti yhtä työelämän tärkeimmistä verkostoitumiskanavista.

Opintopsykologi Laura Tättilä pitää klo 13–14 auditoriossa Gamma luennon stressinhallinnasta. Tule kuulemaan näkökulmia siihen, miten itsestään voi pitää huolta kiireen keskellä!

ICT:lle voit tulla myös päivittämään ansioluettelosi ja CV-kuvasi. CV-klinikka päivystää koko tapahtuman ajan. Klinikalle voit varata aikoja ennakkoon klo 10–12 & 14–16 välille, tai voit vain piipahtaa paikalle, kun sinulle sopii. Varaa aika ennakkoon täällä.

Facebook-tapahtuma

Yhteistyössä: Akava