JAMKO mukaan jäsenrekisteriin

Uutiset

TIEDOTE 1.2.2019
Julkaisuvapaa heti

Opiskelijakunta TUO otti vuonna 2018 käyttöön yhteisen jäsenrekisterin opiskelijakuntien ASK, Helga, HUMAKO, Laureamko, ja METKA  kanssa. Kevään 2019 kuluessa jäsenrekisteriyhteistyöhön tulee mukaan myös opiskelijakunta JAMKO.

Yhteinen jäsenrekisterin tavoitteena on vastaaminen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin sekä opiskelijakunnan palveluiden parantaminen, laajentaminen ja näin lisäarvon tuottaminen jäsenille. Opiskelijakunta TUOn jäsenet voivat asioida myös muiden yllä mainittujen opiskelijakuntien toimistoilla ja saada saman palvelun kuin omasta opiskelijakunnastaankin.

Yhteisessä jäsenrekisterissä jäsenten tiedot näkyvät kaikille yllä mainituille opiskelijakunnille, koska yhteiset palvelut tätä edellyttävät. Jatkossa palvelua voi siis saada myös Jyväskylästä JAMKOn toimistolta.

Jäsenten tietosuojaan kiinnitetään erityistä huomiota: järjestelmien käyttäjät koulutetaan tehtäviinsä, ja heidän kanssaan tehdään sopimus tietosuojan huomioimisesta. Lisäksi laajempia henkilötietoja näkee vain rajattu, pääsääntöisesti opiskelijakuntien henkilöstöstä koostuva, käyttäjäkunta. Tietoja ei luovuteta muille tahoille kuin järjestelmissä mukana oleville opiskelijakunnille. Jäsentiedot poistetaan automaattisesti 13 kk:n kuluttua viimeisimmän jäsenyyden päättymisestä.

Sinulla on halutessasi oikeus kieltää tietojesi käsittely jäsenrekisterissä. Tällöin jäsenyytesi päättyy ja mobiiliopiskelijakorttisi Slice.fi lakkaa toimimasta. Muovista opiskelijakorttia voi käyttää tarran voimassaolon päättymiseen asti, mutta uusia tarroja ei luovuteta, jos jäsentiedot eivät ole jäsenrekisterissä. Jos haluat kieltää tietojesi käsittelyn jäsenrekisterissä, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja:
Tero Rinne
toiminnanjohtaja
045 670 6650
tero.rinne@opiskelijakunta.net