Keskustele ryhmächateissä mieltä painavista asioista!

Uutiset

Väestöliitto tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa ryhmächat-keskustelumahdollisuuksia hyväkysymys.fi-alustalla

Tulevia aiheita muun muassa ”Huoli läheisestä – jaksanko itse?” ja ”Omista tarpeista viestiminen ihmissuhteissa”.

”Ryhmächat on ryhmämuotoinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu. Keskustelu käydään nimimerkin turvin. Keskustelua ohjaavat järjestöjen asiantuntijat tai koulutetut vertaisohjaajat. Chatiin voi liittyä kirjautumatta antamalla itselleen nimimerkin. Chatia voi käyttää myös kirjautuneena, jolloin omiin tietoihin tallennettu käyttäjänimi toimii nimimerkkinä. Keskusteluissa tulee noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja hyviä tapoja. Keskusteluja moderoidaan tarvittaessa.” (hyvakysymys.fi/ryhmachat)

Yhtenä keskustelujen vetäjänä toimii Nyyti ry. Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatissa on mukana aina Nyytin vaparit tai työntekijät. Keskusteluun voi osallistua täysin anonyymisti nimimerkillä eikä henkilötietoja kerätä. Chatissa syntyneet keskustelut tallennetaan työnohjauksellista ja tutkimuksellista käyttöä varten.

Tutustu kaikkiin chatteihin osoitteessa: www.hyvakysymys.fi/ryhmachat/

Väestöliiton ryhmächattien lisäksi Kuntoutussäätiö tarjoaa mahdollisuuden keskustella oppimisvaikeuksista myös yksilöchateissä. Oppimisen tuen keskuksen chatissa on mahdollisuus keskustella vapaamuotoisesti sekä saada tukea ja ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin. Chatissa päivystävät oppimisvaikeuksiin perehtyneet psykologit.

Lue lisää: kuntoutussaatio.fi/oppimisentuki/tukea/chat/