Kiitos kaikille aktiivisille TUO-yhteisön jäsenille vuodesta 2020!

Uutiset

Vuosi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen – Opiskelijoiden tavoittaminen, tapaaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on vaatinut aivan uusia tapahtumia sekä tapoja opiskelijakunnan arjessa. Haluamme kiittää kaikkia opiskelijoita, jotka ovat olleet mukana vuodessamme!

TUOn aktiivisia jäseniä on aiemmin kiitetty TUO-yhteisön pikkujouluilla, joita ei tänä vuonna valitettavasti päästy viettämään. Haluamme kuitenkin antaa kiitosta kaikille, jotka ovat käyttäneet aikaansa opiskelijoiden hyväksi. Kaikki TUO-yhteisön aktiiviset jäsenet saavat sähköpostiinsa kiitoksen, jolla voi hankkia tuotteita Kampuskaupasta.

Hallitus on valinnut myös 7 henkilöä, jotka ansaitsevat erityismaininnan työstään opiskelijakunnan ja opiskelijoiden eteen.
Vuoden 2020 TUO-aktiiveiksi on valittu:

Aleksi Lindström
Anna Pentti
Ida-Maria Koli
Kristian Suominen
Matilda Runonen
Ronja Rantanen
Veera Nyfors

”Aleksi on ajanut aktiivisesti salolaisten opiskelijoiden asiaa ja Aleksin avulla saatiin tänä vuonna vihdoin kasaan Salotiimi. Kristian on aktiivinen koulutuksen kehittäjä ja esimerkillinen tuutori. Ida-Maria ja Ronja ovat olleet tänä vuonna korvaamaton apu viestinnän sisällöntuotannossa. Anna, Veera ja Matilda ovat aktiivisia pitkänlinjan opiskelijakunnan kehittäjiä ja suuri apu myös tapahtumatuotannon puolella”, kiteyttää tänä vuonna aktiivitoiminnasta vastannut hallituksen varapuheenjohtaja Eppu Åberg.

Kiitos kaikille työstänne opiskelijoiden hyvinvoinnin eteen!