Kolmen opiskelijakunnan tapahtuma-alennukset yhden hinnalla!

Uutiset

Tiesitkö, että Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset jäsenalennushintaan myös kahden muun Turussa toimivan opiskelijakunnan järjestämiin tapahtumiin?

Turussa toimivat opiskelijakunnat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO, Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO tarjoavat tapahtumiinsa toistensa jäsenille samat jäsenhinnat kuin omille jäsenilleen.

TUOn jäsenenä voit siis osallistua niin TUOn omiin kuin HUMAKOn ja O’Diakon järjestämiin tapahtumiin 30–50 % halvemmalla opiskelijakuntiin kuulumattomiin kanssaopiskelijoihin verrattuna. Muista vain valita Kide.appista jäsenille ja Opku+-opiskelijakuntien jäsenille tarkoitettu lippuvaihtoehto.

Kevään 2019 aikana alennushintaan pääsee esimerkiksi TUOn järjestämille AMK-Vappusitseille 25.4. ja HUMAKOn Turun paikallisjaoston TUPAn järjestämille SumppiApproille, joilla kierretään 4.–5.5. Turun kahviloita.

Etu koskee toki myös syksyn tapahtumia – eli esimerkiksi TUOn Keltanokkabileiden päivämäärä 5.9. kannattaa panna jo muistiin.

Tervetuloa tapahtumiin!