Miltä Turun AMK:n uusi huppari näyttää?

Uutiset

Suunnittele Turun AMK:lle uusi huppari ja voita Ruissi-lippu!

Kupittaan kampukselle perustetaan TUOn jäsenpalvelun yhteyteen kampuskauppa, josta on mahdollista ostaa koulumme nimellä varustettuja tuotteita. Nyt suunnittelemme hupparia uudeksi myyntituotteeksi. Millaisen hupparin sinä haluaisit? Osallistu idea- / suunnittelukilpailuun ja voita 3 päivän (pe-su) lippu Ruisrockiin!

  1. Suunnittele tai ideoi hupparin painatukset. Painopinta-alaa tuotteessa on etu- ja selkäpuolella ja myös hihoihin on mahdollista saada painatus. Lisäksi voit ehdottaa hupparille väriä tai värivalikoimaa.
  2. Toimita ideasi tai suunnitelmasi sähköpostilla osoitteeseen viestinta@opiskelijakunta.net 30.3. mennessä. Idea tai suunnitelma voi olla esim. kuvailu ulkonäöstä tekstillä, käsin piirretty kuva tai (paino)valmis vedos. Toisin sanottuna, kilpailussa ei edellytetä erilaisten suunnitteluohjelmien käyttöä ja painovalmiin aineiston tuottamista.
  3. Turun AMK:n ja TUOn henkilöstöstä koostuva raati valitsee voittajaidean / -suunnitelman, jonka mukainen huppari valitaan kampuskaupan tuotevalikoimaan. Voittajan valinnassa arvioidaan idean / suunnitelman toteutuskelpoisuutta, luovuutta ja ulkoasua. Lisäksi tuotteen tulee sopia Turun AMK:n imagoon ja olla ”opiskelijoidemme näköinen”. Mikäli raati katsoo tarpeelliseksi, voi se järjestää yleisöäänestyksen voittajasta.
  4. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 30.4. mennessä.

Kilpailun säännöt:

Voit osallistua kilpailuun toimittamalla ideasi tai suunnitelmasi sähköpostilla osoitteeseen viestinta@opiskelijakunta.net 30.3. mennessä. Kilpailun voittajan valitsee Turun AMK:n ja TUOn henkilöstöstä koostuva raati huhtikuun aikana. Voittajan valinnassa arvioidaan idean / suunnitelman toteutuskelpoisuutta, luovuutta ja ulkoasua. Lisäksi tuotteen tulee sopia Turun AMK:n imagoon ja olla ”opiskelijoidemme näköinen”. Mikäli raati katsoo tarpeelliseksi, voi se järjestää yleisöäänestyksen voittajasta. Kilpailun palkintona on yksi 3 päivän (pe-su) lippu Ruisrock-festivaaleille (arvo 190e). Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan valinnan jälkeen. Osallistumalla kilpailuun annat Turun AMK:lle ja TUOlle oikeuden julkaista ideasi / suunnitelmasi niiden viestintäkanavissa sekä käyttää sitä Kampuskauppaan myyntiin otettavissa tuotteissa. Turun AMK ja TUO pidättävät itselleen oikeuden idean / suunnitelman muokkaamiseen ja jatkokäyttöön. Kilpailu on tarkoitettu Turun AMK:n henkilöstölle ja opiskelijoille.