Opiskelijakunta TUO hakee viestinnän moniosaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

Uutiset

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO hakee viestinnän asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Haku päättyy 16.11. kello 16.00.

Viestinnän asiantuntijana vastuullasi on suunnitella, organisoida ja toteuttaa viestintää 5200 jäsenen opiskelijakunnassa. Työ vaatii vahvaa itsenäistä otetta sekä kykyä opastaa muuta henkilöstöä ja luottamustoimijoita sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteuttamisessa.

Viestinnän asiantuntijalta odotetaan:

  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa (kaikki viestintä tulee toteuttaa pääsääntöisesti kaksikielisesti)
  • graafista osaamista, hyviä kuvankäsittelytaitoja ja taitto-osaamista
  • sosiaalisen median osaamista
  • markkinointihenkisyyttä
  • hyvää visuaalista silmää
  • stressinsietokykyä, omatoimisuutta ja kykyä oman työn johtamiseen
  • halua kehittää omaa osaamistaan ja opiskelijakunnan toimintaa

Plussaa on kokemus:

  • videoiden ja audion käsittelemisestä
  • opiskelijakuntakentästä ja edunvalvonnasta

Katsomme eduksi alan korkeakoulututkinnon.

Tarjoamme asiantuntijalle monipuolisen ja haasteellisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä järjestössä. Asiantuntija työskentelee pääasiallisesti opiskelijakunnan toimitiloissa Turun ammattikorkeakoulun Lemminkäisenkadun toimipisteessä. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen (viikkotyöaika on 30 tuntia). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO on 5200 jäsenen muodostama Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden aktiivinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. 9500 opiskelijan Turun ammattikorkeakoulu on opiskelijamäärältään yksi Suomen suurimmista ja toimii Turun lisäksi Salossa. Opiskelijakunta TUOn visiona on tulla Suomen merkittävimmäksi opiskelijayhteisöksi.

Lähetä työhakemuksesi ja työnäytteesi palkkatoiveineen 16.11.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@opiskelijakunta.net.

Lisätietoja työnhausta antaa toiminnanjohtaja Tero Rinne, tero.rinne@opiskelijakunta.net, 045 670 6650 ja itse työstä viestinnän ja tapahtumien asiantuntija Milla Granlund, milla.granlund@opiskelijakunta.net, 045 635 7470.