PNB:n early bird -liput myyntiin 10.6.2019!

Uutiset

Legendaariset Punanenäbileet eli PNB valtaa Aalto-yökerhon syyskuun viides päivä!

Early bird -liput myyntiin maanantaina 10.6.2019

Vapautamme ensimmäistä kertaa rajoitetun erän lippuja myyntiin jo ennakkoon. Liput tulevat myyntiin maanantaina 10.6.2019 kello 12.00  TUOn verkkokauppaan. Early bird -liput kustantavat 10 euroa ja ovat myynnissä vain TUOn jäsenille. Ostaessasi PNB-lipun jo ennakkoon, saat Miniapprot kaupan päälle!

Early bird -lippuja on saatavilla niin kauan kuin rajoitettua lippuerää riittää tai 20.6.2019 kello 12.00 asti.

Jokainen PNB-lippu sisältää narikan, PNB-haalarimerkin sekä Hartwallin juoman. Punanenäbileiden jälkeen voit jatkaa iltaasi yhdessä Keltanokkien kanssa yökerho Aallossa. Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Mikä on PNB?

PNB eli Punanenäbileet avaa lukuvuoden yhdessä Keltanokkabileiden eli KNB:n kanssa Turun AMKin opiskelijoille. KNB on suunnattu nimensä mukaisesti uusille aloittaville keltanokille ja PNB jo vanhemmille konkareille. PNB vietetään Aalto-yökerhossa kello 19-21 keltanokkien vaellellessa ympäri kaupunkia suorittamassa rasteja. Luvassa on erilaisia kilpailuja ja rentoa hengailua.

Tänä vuonna myös PNB:n osallistujilla on mahdollisuus suorittaa ennen vain keltanokille suunnattu Miniappro! Miniapprojen suoritusaika punanenille on kello 17-21. Kuuden juoman sankarit saavat PNB-Miniappro -merkin PNB-bileistä kello 19-21. Miniapprokartta noudetaan Lemminkäisenkadun kampuksen sisäpihalta samana päivänä joko AMK-avajaisten aikaan kello 14-16 tai KNB:n lähtötilaisuudesta kello 16-17.

Liput kustantavat PNB:lle 10/15€ ja Miniappron kanssa 13/18€.