Räyhämailista tuli etanaposti!

Uutiset

Opiskelijakunta TUO on jo vuosia tarjonnut Turun AMK:n opiskelijoille räyhämaili-palvelua. Palvelun avulla voit ilmoittaa mikä tentti- tai kurssiarvosana on myöhässä ja kuinka paljon. Opiskelijakunta muistuttaa kyseisen kurssin opettajaa antamaan arvosanat pikimmiten ja palautteen lähettänyt opiskelija pysyy täysin anonyymina.

Räyhämaili on nyt nimetty uudelleen etanapostiksi! Etanapostia voit lähettää Yhteystiedot-sivulta löytyvällä etanaposti-lomakkeella.

Milloin arvosana on myöhässä?

Tutkintosäännön mukaan: “Arviointi on oltava opintosuoritusrekisterissä viimeistään kahden viikon kuluttua suorituksen jättämisestä, ellei muuta ilmoiteta”. Jos siis opettaja on ilmoittanut, että arvosanoja voi esimerkiksi odottaa kuukauden kuluttua, ei etanapostia lähetetä kahden viikon jälkeen. Huomioi myös, että jos tentti tai muu palautuspäivä on juuri ennen loman alkua, ei arvosanoja voi odottaa loman aikana. Opettajien lisäksi myös etanaposti lomailee kaikkina yleisinä loma-aikoina.

Tarkistathan ennen etanapostin lähettämistä, että olet palauttanut kaikki kurssin tehtävät ja raportit, ettei suoritusmerkinnän saaminen ole niistä kiinni. Ota huomioon myös, että mikäli olet palauttanut esseen tms. itse myöhässä, ei opettaja ole velvollinen toimittamaan tuloksia kahden viikon kuluessa virallisesta palautuspäivästä. Etanaposti lähtee opettajalle muutaman arkipäivän kuluessa. TUO ei kuitenkaan voi seurata toimittaako etanapostin saanut opettaja kurssiarvostelun ohjeiden mukaisesti vai ei, joten lähetä uusi etanaposti mikäli arvosanoja ei kuulu viikon kuluessa. TUO raportoi etanapostit koulun johdolle, mistä selviää toimitaanko tenttiarvoinneissa ohjeiden vastaisesti.

Huomioithan, että kurssiarvosanat tulee kirjata kaksi viikkoa kurssin virallisesta päättymispäivästä, eikä siis automaattisesti viimeisestä luennosta. Päättymispäivän voit tarkastaa kurssin toteutussuunnitelmasta SoleOPSista.