Tervetuloa syksyn 2019 uusi opiskelija – näin liityt jäseneksi!

Uutiset

Ensiksi, suuret onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Opiskelijaelämä tuo mukanaan valtavasti uutta tietoa, ystäviä ja opiskelijakunta on matkassasi mukana läpi opintojen.

Miksi kannattaa liittyä opiskelijakunnan jäseneksi?

  • TUO auttaa ja tukee läpi opintojen. Opiskelijakunta on apunasi, jos esimerkiksi kurssiarvosanasi on myöhässä tai kohtaat korkeakouluyhteisössä häirintää tai kiusaamista.
  • Opiskelijakunnan jäsenyyden tunnisteena toimii mobiilinen opiskelijakortti, jolla saat sekä valtakunnallisia että paikallisia opiskelijaetuja.
  • Saat edullisemmat jäsenhintaiset liput perinteisiin tapahtumiimme, kuten esimerkiksi Keltanokkabileisiin, TUOmiopäivän approille sekä Landerundille.
  • Jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon uutiskirjeemme kautta tulevista tapahtumista sekä opiskelijaelämään liittyvistä uutisista.
  • Saat maksutta käyttöösi neuvontalakimiehen palvelut.
  • Jäsenenä olet mukana vaikuttamassa. Saat äänioikeuden opiskelijakunnan edustajistovaaleissa ja voit asettua itse ehdolle. Edustajisto käyttää opiskelijakunnan ylintä päätösvaltaa ja päättää mm. TUOn jäsenmaksusta sekä hyväksyy toimintasuunnitelman sekä talousarvion.
  • Yhdessä olemme enemmän – TUOlla on yli 5000 jäsentä. Mitä enemmän meitä on, sitä painokkaammin mielipidettämme kuunnellaan esimerkiksi paikallisessa päätöksenteossa.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyyksistä tai liittymisestä, löydät yhteystietomme täältä.

Näin liityt opiskelijakunnan jäseneksi

Voit liittyä opiskelijakunnan jäseneksi heti, kun saat käyttöösi koulun sähköpostiosoitteen sekä opiskelijanumeron. Verkkokauppamme käyttää opiskelijoiden tunnistamiseen HAKA-kirjautumista.

Kun olet saanut tunnukset koululta, valitse verkkokaupan jäsenyyslistasta itsellesi sopiva jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa joko syys- tai kevätlukukauden ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan. Kirjaudu verkkokauppaan facebookin käyttäjätunnuksellasi tai aiemmin luomallasi käyttäjätunnuksella. Jos et ole vielä luonut itsellesi käyttäjätunnusta, voit tehdä sen klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”.

Verkkokauppa pyytää sinua tunnistautumaan HAKA-tunnuksilla. Tämän jälkeen pääset täyttämään liittymislomakkeen ja maksamaan valitsemasi jäsenyyden. Jäsenyyden oston jälkeen voit shoppailla tapahtumalippujamme, TUOn haalarimerkkejä tai muita TUOtteita edulliseen jäsenhintaan!

Jäsenyystiedot siirtyvät vuorokauden kuluessa jäsenrekisteriimme, jonka jälkeen voit aktivoida itsellesi käyttöön opiskelijakortin osoitteessa slice.fi/upload!

Ps. Legendaariset Keltanokkabileet ovat huikea startti opiskelijaelämään. Liput tulevat Kide.appiin myyntiin maanantaina 26.8.2019 eli heti orientoivilla!

Tervetuloa #TUOlaiseksi ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijaksi!