Tervetuloa #tuolaiseksi, uusi opiskelija!

Uutiset

In English? Click here!

Paljon onnea uuden opiskelupaikan johdosta! Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Turun ammattikorkeakouluun ja opiskelijakuntaan!


Miksi opiskelijakunnan jäseneksi kannattaa liittyä?

Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista eduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Saat esimerkiksi alennusta TUOn tapahtumalipuista, sekä henkilökohtaista neuvontaa ja apua opiskelun ongelmatilanteissa. Liittymällä jäseneksi myös tuet TUOn tekemää tärkeää edunvalvontatyötä. Mitä enemmän meitä on, sitä suuremmalla äänellä voimme ajaa opiskelijoiden oikeuksia!

2000 ensimmäistä uutta jäsentä tai jäsenyyttään jatkavaa opiskelijaa saa syksyllä lahjaksi TUOtepaketin, joka sisältää muun muassa uunituoreen TUOlaisen lukuvuosikalenterin sekä kangaskassin! Kuvia paketin sisällöstä julkaistaan elokuussa, kun painomuste on kuivunut kunnolla.

Kun olet liittynyt jäseneksi, voit myös ladata käyttöösi digitaalisen opiskelijakortin eli Frank Appin.

Lue lisää jäsenyydestä ja opiskelijakortista


Mikä on opiskelijakunta TUO?

Opiskelijakunta TUO on noin 4700 jäsenen yhteisö, jonka tarkoituksena on valvoja opiskelijoiden etua ja tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin niin ammattikorkeakoulussa kuin Turun ja Salon kaupunkien päätöksenteossakin.

TUO lyhyesti

  • TUOta johtaa edustajisto, johon kuuluu 31 jäsentä.
  • Päivittäistä toimintaa opiskelijakunnan toimistolla pyörittävät TUOn hallitus ja henkilöstö.
  • Lisäksi TUOlla on opiskelijaedustajia, jotka tuovat opiskelijoiden näkemyksiä esiin AMK:n päätöksenteossa.
  • TUO kouluttaa tuutorit tehtäväänsä.
  • TUOn päämaja sijaitsee Lemminkäisenkadun toimipisteellä. Lisäksi TUOlla on jäsenpalvelupiste Sepänkadulla, Ruiskadulla ja Salossa.
  • TUOn voi myös bongata erityisesti opiskelun ensimmäisinä viikkoina kampusten käytäviltä. Tule juttelemaan!

Lue lisää TUOsta


Haluan liittyä jäseneksi!

Hienoa, tervetuloa mukaan! Liity jäseneksi alla olevasta linkistä ja maksa jäsenmaksu. Tämän jälkeen jäsenhakemuksesi käsitellään. Yleensä uudet hakemukset käsitellään 1-3 arkipäivässä, mutta esimerkiksi heinäkuussa tehdyt hakemukset käsitellään kesälomien vuoksi vasta elokuun alussa.

Ajoissa liittyminen kuitenkin kannattaa, sillä heinäkuussa liittyneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja! Pääpalkintona on neljän hengen VIP-osallistuminen uusien opiskelijoiden Keltanokkabileisiin. Lisäksi arvotaan pienempiä TUOtepaketteja.

Liity jäseneksi