Tiedote: Tero Rinne opiskelijakunta TUOn toiminnanjohtajaksi

Uutiset

TIEDOTE
16.11.2017
Julkaisuvapaa heti

Tero Rinne Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn toiminnanjohtajaksi

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Tero Rinne.

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa insinööriopintojaan viimeistelevällä Rinteellä on pitkä tausta insinööriopiskelijaliikkeessä niin paikallisella tasolla Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry:ssä, kuin valtakunnallisella tasollakin Insinööriopiskelijaliiton liittohallituksen varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana. Lisäksi Rinne on toiminut Akavan opiskelijoiden varapuheenjohtajana sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn edustajiston jäsenenä.

Rinne on aiemmin työskennellyt muun muassa Insinööriliitossa projektiasiamiehenä ja vuodesta 2013 lähtien liiton nuorjäsentoiminnassa asiamiehenä. Juuri hänen kokemuksensa järjestökentällä vaikutti hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Salmelan mukaan suuresti valintaan:

– Terolla on pitkä kokemus järjestökentältä, ja se on suuri etu muuttuvassa toimintaympäristössämme. Hänellä on myös laajaa osaamista jäsenhankinnasta. Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi opiskelijakuntaamme!

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 20.11.2017 aluksi osa-aikaisena. Toimi jatkuu kokoaikaisena 15.1.2018 alkaen. Toiminnanjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Jukka-Pekka Salmela
Hallituksen puheenjohtaja
Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO
jukka-pekka.salmela@opiskelijakunta.net
045 670 5011