Tiedote: TUOlle kaksi uutta asiantuntijaa

Uutiset

TIEDOTE
21.12.2018
Julkaisuvapaa heti

Opiskelijakunta TUOn vuosi 2019 käynnistyy vauhdikkaasti, kun toimiston riveihin liittyy kaksi uutta asiantuntijaa.

Siiri Liitiä viestinnän asiantuntijaksi

Milla Granlundin määräaikaisen työsunteen päättyessä uudeksi viestinnän asiantuntijaksi on valittu Siiri Liitiä. Liitiä on valmistunut vuonna 2016 medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta journalismin koulutusohjelmasta ja on aiemmin työskennellyt mm. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa tiedottajana.

– Meidät vakuutti erityisesti Siirin laaja-alainen osaaminen viestinnästä ja erityisesti kokemus brändijournalismista sekä opiskelijajärjestökentän työkokemus, kommentoi opiskelijakunta TUOn toiminnanjohtaja Tero Rinne.

Ida Myllärinen tapahtumien ja palveluiden asiantuntijaksi

Kulttuurituottajaksi vuonna 2018 valmistuneelle Mylläriselle opiskelijakunta TUO on jo entuudestaan tuttu. Myllärinen toimi syksyllä 2018 projektikoordinaattorina korkeakouluopiskelijat yhteentuovilla Suursitseillä. Opiskellessaan rakennusinsinööriksi Myllärinen on toiminut TUOn hallituksen jäsenenä vuonna 2014 ja vastannut opiskelijakulttuurista sekä liikunta-asioista.

-Uskon, että Idan vahva osaaminen tapahtumien järjestämisestä tulee olemaan suureksi hyödyksi, kun tulevana vuonna yhtenä painopisteenä on opiskelijakunnan tapahtumakulttuurin kehittäminen, Rinne kommentoi Myllärisen valintaa.

Tapahtumien ja palveluiden asiantuntijan pesti on kokonaan uusi ja tämän myötä opiskelijakunta TUOn henkilöstön koko kasvaa neljästä viiteen.

Molemmat asiantuntijat aloittavat tehtävissään 7.1.2019.