TUOlaisten Discord

Uutiset

Olemme luoneet viime viikolla TUOlaisille oman Discord -keskustelualustan. Se toimii opiskelijoiden olohuoneena nyt kampuksen ollessa kiinni.
TUOn turinakanavalle voit tulla keskustelemaan, jakamaan ja hankkimaan vinkkejä kotoiluun tai esimerkiksi etsimään peliseuraa milloin tahansa.

Discordista löydät kahdenlaisia kanavia: Äänitorvella merkityt ovat puhekanavia ja #-merkityt ovat teksti- ja kuvakanavia. Kanavien välillä pääset liikkumaan klikkaamalla kanavaa.

Olemme luoneet alkuun valmiita kanavia, mutta mikäli haluat jollekin aiheelle oman, sinun kannattaa ottaa yhteys ylläpitoon.

# käyttöohjeet löydät kanavan yleiset ohjeet ja kysymyksiä käytöstä voit laittaa sille nimetyllä kanavalla tai suoraan ylläpidolle. Ylläpitäjät löydät oikealta ylhäältä sinisellä merkattuina.

Miten pääsen alkuun?

Voit käyttää Discordia selaimessa tai ladata työpöytäsovelluksen. Syötä liittymislinkki: discord.gg/XUXpvpt ja pääset sisään kanavalle.
Voit olla kanavalla omalla nimelläsi tai esimerkiksi lempinimellä. Videopelien ystävät käyttävät usein pelinimeään.

Oman vinkkien ja materiaalin jakaminen on enemmän kuin suotavaa. Noudatathan kuitenkin yleisiä käytöstapoja etkä jaa mitään laitonta tai loukkaavaa.

TUOn ensimmäinen turinatunti pidetään Discordissa huomenna tiistaina 24.3. klo 16. Voit liittyä esimerkiksi tuolloin mukaan ja kerromme mihin kaikkeen alusta taipuu.

Ollaan yhteyksissä, vaikka ei ollakaan koululla!