TUOn jäsentunniste nyt myös Pivossa

Uutiset

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn opiskelijatunnisteena on elokuusta 2018 lähtien ollut Slice-sovellus. Kuluvana kesänä Slice ja Pivo ovat julkaisseet tiedotteen yhteistyöstään ja tätä myötä Pivo tulee käytettäväksi opiskelijatunnisteeksi myös TUOn jäsenille!

Slicen ja Pivon yhteistyö mahdollistaa Slicen etujen käyttämisen myös Pivon sovelluksen kautta syksyn 2019 aikana.

Opiskelijakunta TUOn jäsenillä on jatkossa mahdollisuus valita kumpaa opiskelijatunnistetta käyttää.

Mikä on Pivo?

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla voi maksaa näppärästi kaverille, verkkokaupoissa ja kaupan kassalla ilman muuta säätöä. Pivon kautta voi myös käyttää erilaisia palveluita ja etuja.

Pivon opiskelijatunnisteen käyttöönotto on helppoa:

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi.
2. Valitse sovelluksesta Opiskelijakortti ja valitse TUO
3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Pivon opiskelijakortti vaatii voimassaolevan opiskelijakunnan jäsenyyden, sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset. Kuvan voit vaihtaa kaksi kertaa vuodessa.

Suosittelemme niin vanhoja kuin uusiakin jäseniämme tarkistamaan, että omat jäsenyystiedot ovat ajan tasalla. Tämän voi tarkistaa muokkaamalla verkkokauppamme lompakko-sivulta löytyvää jäsenlomaketta. Tällä voi varmistaa, että Pivon saa halutessaan käyttöön mahdollisimman vaivattomasti.

Kelan ateriatukikortti Pivossa:

Pivoon tulee tarjolle kaikille Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille avoin opiskelijakortti, joka oikeuttaa Kelan ateriatukeen opiskelijaravintoloissa. Tällä opiskelijakortilla ei pysty hyödyntää muita opiskelijakunnan tarjoamia etuja eikä se käy opiskelijatodistuksena Matkahuollolle tai VR:lle. Kortti on ladattavissa käyttöön viikolla 36.

Lisätietoja:

Tero Rinne
Toiminnanjohtaja
p. 0456706650
tero.rinne@opiskelijakunta.net