TUOn uudeksi asiantuntijaksi Marko Grönlund

Uutiset

TUOn toimistolla tapahtuu marraskuussa muutoksia, kun nykyinen edunvalvonnan asiantuntija Veera Nyfors siirtyy kohti uusia haasteita. Uudeksi edunvalvonnan ja koulutuksen kehittämisen asiantuntijaksi on valittu Marko Grönlund, joka aloittaa tehtävässään marraskuun lopussa.

Satakunnan ammattikorkeakoulussa liiketalouden opintojaan viimeistelevä Grönlund omaa vahvaa kokemusta opiskelijakuntakentältä. Hän on aiemmin toiminut useamman vuoden opiskelijakunta SAMMAKKOssa olleen muun muassa hallituksen varapuheenjohtaja 2016 ja puheenjohtaja 2017. Kuluvana vuonna Grönlund toimii Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin puheenjohtajana ja tämän pestinsä hän hoitaa loppuun myös työtehtävien ohessa.

”Olen innoissani päästessäni jatkamaan opiskelijoiden edunvalvontaa loisto-organisaatioon ja odotan innolla tulevia työtehtäviä sekä super-vaalivuotta.” toteaa Marko Grönlund.

Opiskelijakunta TUOn toiminnanjohtaja Tero Rinteen mukaan valintaan vaikuttivat Markon vahva kokemus ja asiantuntemus opiskelijoiden edunvalvonnasta: ”Markolla on tällä hetkellä erinomainen osaaminen opiskelijakuntakentällä tapahtuvista muutoksista ja haasteista sekä valtakunnallisesta ja paikallisesta edunvalvontatyöstä. Tämä ajantasainen tietotaito tukee hyvin työtehtävän menestyksellistä hoitamista.”

Edunvalvonnan ja koulutuksen kehittämisen asiantuntija vastaa muun muassa opiskelijaedustajatoiminnasta opiskelijakunnassa, seuraa aktiivisesti ajankohtaisia opiskelijoita koskevia sosiaali- ja koulutuspoliittisia asioita sekä edustaa opiskelijakuntaa Turun ammattikorkeakoulun eri työryhmissä. Häneltä saa myös apua ja tukea opintoja koskevissa ongelmatilanteissa.