TUOtteet myynnissä myös verkkokaupassa!

Uutiset

Opiskelijakunta TUO otti vuonna 2017 käyttöön verkkokaupan tapahtumalippujen sujuvaa myyntiä varten. Elokuussa 2018 kaikki jäsenyyksien ja tapahtumalippujen ostot keskitettiin Kide.appiin (entinen Bailataan.fi), jonka lompakossa molemmat ovat kätevästi näkyvillä. Sovelluksesta (tai verkkosivulle kirjautuneena) on helppo tarkistaa esimerkiksi mihin asti opiskelijakunnan jäsenyys on voimassa tai milloin KNB:n liput tulevat myyntiin.

Verkkokaupan kehitystyön myötä jäsenyyden lisäksi ostoskoriin voi jatkossa laittaa myös esimerkiksi haalareihin kiinnitettävän shottilasin tai kestävän kangaskassin kivijalkakauppareissuja varten. Verkkokaupan kautta ostetut tuotteet voi noutaa Kide.appissa näkyvää kuittia vastaan joko Lemminkäisenkadun tai Sepänkadun jäsenpalvelupisteeltä näiden aukioloaikojen puitteissa.

Verkkokauppaan on lisätty TUOn haalarimerkit, shotti- ja skumppalasit, TUOlaisen laulukirja, termosmuki sekä kangaskassi. TUOtteita voi jatkossakin ostaa myös tuttuun tapaan jäsenpalvelupisteiltämme ja jäsenet shoppailevat TUOtteita jatkossakin alennettuun hintaan.

Ostoksille pääset siis täältä!