Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO etsii joukkoonsa timanttista asiantuntijaa

Uutiset

Nykyisen työntekijämme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme joukkoomme uutta timanttista asiantuntijaa.

Asiantuntijan tulee olla ajan tasalla ajankohtaisista opiskelijaa koskevista yhteiskunnallisista asioista ja viestiä keskeiset sisällöt niistä ymmärrettävästi opiskelijakunnan luottamustoimijoille ja sidosryhmille. Asiantuntija edustaa opiskelijakuntaa Turun ammattikorkeakoulun eri työryhmissä ja tukee opiskelijakunnan toimijoita heidän tekemässään opiskelijoiden edunvalvontatyössä. Asiantuntija tukee ja auttaa Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita opintoja koskevissa ongelmatilanteissa ja toimii mahdollisesti häirintäyhdyshenkilönä.

Tehtävän tarkempi sisältö on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Edellytämme hakijalta:

  • alempaa korkeakoulututkintoa tai lähes valmista ammattikorkeakoulututkintoa
  • hyvää suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • aiempaa osaamista korkeakouluopiskelijoita koskevista yhteiskunnallisista teemoista
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme korkeakoulukentän tuntemista ja kiinnostusta edistää opiskelijoiden opiskelukykyä ja hyvinvointia. Tarjoamme asiantuntijalle monipuolisen ja haasteellisen työn ennakkoluulottomassa ja kehittyvässä järjestössä. Työyhteisönä TUO on viihtyisä ja joustava.

Asiantuntijan toimi on toistaiseksi voimassaoleva ja ainakin alkuun osa-aikainen (viikkotyöaika on 30 tuntia). Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on TES:n tason III mukaan. TES on luettavissa täällä.

Lisätietoja työnhausta antaa toiminnanjohtaja Tero Rinne (vastaa tehtävää koskeviin kysymyksiin ainakin 26.3. ja 29.3. klo 15–18), puh. 045 670 6650 ja tero.rinne@opiskelijakunta.net.

Vapaamuotoiset hakemukset 8.4.2018 klo 16.00 mennessä osoitteella rekrytointi@opiskelijakunta.net, tai postitse Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO, Lemminkäisenkatu 30, 20520 TURKU. Sähköpostin otsikoksi ”Hakemus” tai kirjekuoreen tunnus ”Asiantuntija”. Haastattelut pidetään viikolla 15.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO on reilun 5000 jäsenen muodostama Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden aktiivinen ja kehittyvä edunvalvonta- ja palvelujärjestö. 9500 opiskelijan Turun ammattikorkeakoulu on opiskelijamäärältään yksi Suomen suurimmista ja toimii Turun lisäksi Salossa.