Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO etsii tehokasta tapahtumakoordinaattoria toteuttamaan Suursitsit

Uutiset

Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO, Turun Yliopiston Ylioppilaskunta, Åbo Akademis Studentkåren, Studerandekåren Novium, Diakonia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O´Diako sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO järjestävät yhteistyössä Study In Turku -hankkeen kanssa Suursitsit 5.10.2018.

Aiemmin nimellä Campussitsit kulkenut tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Tarkoituksena on jälleen tehdä opiskelijakulttuurista näkyvä osa Turun kaupunkikuvaa ja tuoda kuntalaiset sekä opiskelijat yhteen. Tapahtumaa rahoittaa Turun kaupungin, korkeakoulujen ja ylioppilas- ja opiskelijakuntien toimijoista koostuva yhteistyöverkosto RSGT ja järjestelyissä tapahtumatuottajaa avustaa opiskelijakunta TUOn hallituksen tapahtumavastaava.

Tapahtumaa toteuttamaan haetaan tapahtumakoordinaattoria. Tapahtumakoordinaattorin tehtävänä on vastata sitsien käytännön järjestelyistä, lupa-asioista ja tarvittavista tilauksista, sekä koordinoida toteutusta tapahtumapäivänä. Tapahtuman jälkeen toimitetaan loppuraportti. Työssä vaaditaan vahvaa organisointikykyä, yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä hyvät taidot suomen ja ruotsin kielessä katsotaan eduksi. Tuottajan tulee olla joustavasti käytettävissä syyskuussa ja tavoitettavissa myös kesäkuukausina.

Tehtävästä maksetaan 1200 euron suuruinen palkkio. Työsuhde alkaa heti kun valinta on tehty ja päättyy, kun loppuraportti tapahtumasta on toimitettu. Pääosa työstä tapahtuu toukokuussa ja syyskuun alussa. Koordinaattori on työsuhteessa Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOssa ja hänen esihenkilönään toimii opiskelijakunta TUO:n toiminnanjohtaja.

Hakuaika tehtävään alkaa 4.4. ja päättyy 18.4. klo 12.00. Valinnan tekee ylioppilas- ja opiskelijakuntien edustajista koostuva ohjausryhmä ja se virallistetaan opiskelijakunta TUO:n hallituksen kokouksessa 23.4. Hakijat haastatellaan viikon 16 alussa.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköpostitse osoitteeseen tuorekry@opiskelijakunta.net.

Lisätietoja:

Jukka-Pekka Salmela

Hallituksen puheenjohtaja

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO

jukka-pekka.salmela@opiskelijakunta.net

045 6705011

Alisa Alho

Hallituksen jäsen, tapahtumavastaava

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO

alisa.alho@opiskelijakunta.net