Uudet asiantuntijat on valittu!

Uutiset

Opiskelijakunnan asiantuntijoiden rekrytointiprosessi on saatu päätökseensä ja opiskelijakunnalla on aloittanut 2.2.2022 kaksi uutta asiantuntijaa. Juho Paavola aloitti tuutoroinnin ja palvelujen asiantuntijana ja Jukka-Pekka Salmela vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntijana.

”Pitkään odotettujen uusien asiantuntijoiden rekrytointiprosessi on saatu vihdoin päätökseen. Asiantuntijat ovat tärkeä osa opiskelijakunnan päivittäisen toiminnan laadun ja jatkuvuuden varmistamista. Meillä on suuria tavoitteita TUOn toiminnan uudistamiseksi tänä vuonna, ja uskon vankasti että Paavolan ja Salmelan mukanaan tuoma kokemus ja asiantuntemus auttavat meitä näissä prosesseissa”, toteaa TUOn hallituksen puheenjohtaja Matias Sillanmäki.

Juho Paavola on toiminut aiemmin opiskelijakuntakentällä luottamustoimijana ja työntekijänä. Juho on myös tehnyt valtakunnallista edunvalvontaa Opiskelijoiden
Liikuntaliiton OLL ry:n varapuheenjohtajana. “Tulen uuteen ympäristöön suurella innolla. Oma opiskelijakuntaurani lähti aikoinaan liikkeelle juuri tuutoroinnin parissa, joten tuntuu oikein hyvältä päästä kehittämään juuri tuutorointia yhdessä koko TUO-yhteisön kanssa” kiteyttää uusi asiantuntija Juho Paavola.

Jukka-Pekka Salmela on toiminut aiemmin opiskelijakuntakentällä luottamustoimijana. Tuttavallisemmin JP:lla on kokemusta myös valtakunnallisesta edunvalvonnasta Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n varapuheenjohtajana ja Insinööriliitto IL ry:n hallituksen jäsenenä. “On ihanaa palata rakkaan opiskelijakuntani toimintaan mukaan. Oma järjestöurani lähti oikeastaan kunnolla liikkeelle juuri koulutuspolitiikan parissa. Lähden innolla kehittämään opiskelijakunnan edunvalvontaa ja samalla itseäni.” tiivistää uusi asiantuntija Jukka-Pekka Salmela.

Asiantuntijoiden rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutettiin anonyymin rekrytointitavan mukaisesti.

Lisätiedot:

Matias Sillanmäki
Hallituksen puheenjohtaja
matias.sillanmaki@opiskelijakunta.net
0456705011

Marko Grönlund
Toiminnanjohtaja
marko.gronlund@opiskelijakunta.net
0456706650