Vuosijuhlissa myönnettiin ansio- ja kunniamerkkejä

Uutiset

Opiskelijakunta TUOn 10. vuosijuhlissa lauantaina 5.11. muistettiin jälleen ansioituneita TUO-toimijoita kunnia- ja ansiomerkein.

Niko Aaltoselle ansiomerkki

Ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, jolle on myönnetty kunniamerkki ja joka on erityisen ansiokkaasti toiminut TUOn hyväksi.

Edustajisto myönsi ansiomerkin tänä vuonna Niko Aaltoselle, AMK Oy:n hallituksen puheenjohtajalle: ”Aaltonen on opiskelijakuntamme alumni sekä tärkeä yhteistyökumppani opiskelijakunnalle sekä korkeakoulullemme. Siirryttyään työelämään sekä kunnallispolitiikkaan, on hän säilyttänyt lämpimän suhtautumisen ja mielenkiinnon Turun ammattikorkeakouluun ja sen opiskelijoihin, toimien muun muassa vielä tänäkin vuonna opiskelijakuntamme toiminnantarkastajana sekä AMK:n osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Tässä on todellinen hieno esimerkki siitä millainen ensiluokkainen alumni on.”

Kunniamerkkejä TUO-toimijoille sekä ammattikorkeakoulun henkilökunnalle

Kunniamerkki voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan tai erittäin merkittävällä teollaan on huomattavasti edistänyt TUOn toimintaa.

Edustajisto myönsi kunniamerkin seuraaville henkilöille:

Sonja Raitamäki – TUOn hallituksen puheenjohtaja 2015 ja edustajiston jäsen, SAMOKin varapuheenjohtaja

Salla Niemi – toiminut TUOn edustajistossa, hallituksessa sekä työntekijänä edunvalvonnan asiantuntijan sijaisena sekä viestinnän ja jäsenhankinnan asiantuntijana

Maija Rihko – TUOn liikuntakoordinaattori

Minna Scheinin – koulutuksen kehittämisen koulutuspäällikkö, Turun AMK

Mika Suutari – Oppimisympäristöpalveluitten palvelupäällikkö

Joonas Ketonen – TUOn edustajiston jäsen 2014 ja 2015

Olli Väätäinen – TUOn edustajiston jäsen 2014, 2015 ja 2016

Hallitusmerkit

Opiskelijakunnan edustajiston puheenjohtajilla ja jokaisella hallituksen jäsenellä on oikeus kantaa TUOn hallituksen merkkiä opiskelijakuntaa edustaessaan. Merkin pysyvä kanto-oikeus myönnetään opiskelijakunnan vuosijuhlassa. Hallituksen merkki voidaan antaa hallituksen päätöksellä myös erityisen ansioituneelle TUOn henkilöstön jäsenelle.

Edustajiston Puheenjohtajisto:

Linda Turunen, Maija Salonen, Roni Ylärakkola

Hallitus:

Ida Akkila, Joel Pihlajasalo, Heikki Stark, Heidi Virtanen, Markus Virtanen, Taru Matikainen, Janne Virkki

Henkilöstö:

Opiskelija-asiamies Nadja Tchevkoueva, viestinnän ja jäsenhankinnan asiantuntija Anna Vuorinen ja jäsenpalveluassistentti Saska Heino

Kuntanauhat

Opiskelijakunnan merkkinä toimii opiskelijakuntanauha. Nauhan käyttöoikeus on kaikilla TUOn edustajiston varsinaisilla jäsenillä, hallituksen jäsenillä sekä henkilöstöllä. TUOn hallitus voi lisäksi myöntää nauhan käyttöoikeuden muille TUOn jäsenille sekä sellaisille ulkopuolisille henkilöille tai tahoille, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet TUOn toimintaan tai ovat muuten lähellä TUOta.

Teemu Ellä, Essi Kainulainen, Lauri Renholm, Noora Aittala, Johanna Järäinen, Juuso Jokinen, Oona Karhunen, Mika-Matti Ojala, Paul Pietilä, Mikko Similä, Kai Suomi, Oskari Viitaniemi

Opiskelijakunta TUOn edustajisto ja hallitus onnittelevat ja kiittävät kaikkia ylläolevia!