Usein kysytyt kysymykset

UKK

Q: Myin lippuni, mutta en voi lähettää sitä Kide.appin kautta, mikä avuksi?

A: Mikäli kyseessä on jäsenlippu, lähetä lipun tiedot, oma nimesi sekä ostajan nimi meille sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@opiskelijakunta.net. Mikäli lipussa on esimerkiksi ruokavalinta, ostaja ei pysty sitä vaihtamaan. Mikäli kyseessä on ei-jäsenlippu, ilmoita asiasta meille. Lipun uuden ostajan tulee tapahtumapäivänä tulla TUO Loungeen tai muuhun info/ongelmatapaukset -merkittyyn paikkaan, jotta lipun saa käytettyä. 

Ei-jäsenlippu on suurimmassa osassa tapahtumia mahdollista siirtää toiselle käyttäjälle Kide.appissa, mutta mikäli tämä ei onnistu, ilmoitathan meille osoitteeseen tapahtumat@opiskelijakunta.net.

Q: Voinko myydä jäsenlippuni ei-jäsenelle?

A: Tottakai! Tällöin ostaja maksaa erotuksen lipunvaihdossa. Lipun ostajan tulee tapahtumapäivänä tulla TUO Loungeen tai muuhun info/ongelmatapaukset -merkittyyn paikkaan, jotta lipun saa käytettyä. Mikäli jäsen ostaa ei-jäsen-lipun, erotusta ei hyvitetä TUOn toimesta.

Q: Voiko kaverini käyttää lippuni, jos en itse ehdi lipunvaihtoon?

A: Kyllä voi! Mikäli lippua ei voi lähettää Kide.appin kautta, tarvitsemme sinulta kirjallisen ilmoituksen siitä, että kaverisi saa käyttää lippusi. Ilmoituksen voi lähettää ennakkoon osoitteeseen tapahtumat@opiskelijakunta.net. Vaihtoehtoisesti kaverisi voi ottaa sinut puheluyhteydellä lipunvaihtoon, jossa meidän on kuultava sinun antavan kaverillesi luvan lunastaa lippusi.

Q: Voinko hakea lippuni vielä lipunvaihdon jälkeen?

A: Tavallisesti et, mutta esimerkiksi approtapahtumissa saattaa olla poikkeuksia. Jatkorannekkeita pystyy tavallisesti noutamaan vielä kartanvaihdosta. Landerundilla lipunvaihtoajasta ei jousteta. Ajantasaisimman tiedon saat Instagramistamme @opiskelijakunta_tuo.

Q: Hukkasin merkkini, saanko uuden? En ehtinyt hakemaan merkkiäni, mitä teen?

A: Opiskelijakunta TUO pyrkii tilaamaan merkkejä lipunmyyntimäärän mukaan. Merkkejä saa siis vain yhden per lippu. Mikäli et ehtinyt hakemaan merkkiä, voimme järjestää erillisen noutoajan tapahtumaa seuraavalla viikolla TUO Loungeen.

Q: Hukkasin approkarttani, saanko uuden?

A: Approlippuun sisältyy yksi kartta. Mikäli kartta katoaa tai hajoaa, sitä ei korvata.

Q: En pääsekään tapahtumaan, johon ostin lipun. Voinko palauttaa lippuni?

A: TUO ei hyvitä käyttämättä jääneitä lippuja eikä ostettua lippua voi palauttaa. Mikäli et pääse tapahtumaan, suosittelemme myymään lipun eteenpäin.

Jos sinulla on hyviä kysymyksiä tai ideoita, mitä tällä sivulla pitäisi kertoa, voit laittaa niitä tulemaan tuo@opiskelijakunta.net. Laita viestin otsikoksi ”UKK kysymykset”.