"#TUOlainen on siellä, missä tapahtuu!"


Täältä löydät uusimpien uutisten lisäksi TUOn blogin sekä tapahtumakalenterin.


Uusimmat uutiset

Tule juhlimaan AMKlaisen vappua 30.4.

Turun amk:n koulutusalayhdistykset ja Opiskelijakunta TUO yhdistävät voimansa: tänä vuonna juhlimme vappua yhdessä isolla porukalla! Vappuaattona kokoonnutaan ...Lue lisää


Kolmen opiskelijakunnan tapahtuma-alennukset yhden hinnalla!

Tiesitkö, että Opiskelijakunta TUOn jäsenenä pääset jäsenalennushintaan myös kahden muun Turussa toimivan opiskelijakunnan järjestämiin tapahtumiin? Turussa toimivat ...Lue lisää


Edustajisto kokoontuu ti 23.4.

Tervetuloa seuraamaan vuoden 2019 toista TUOn edustajiston kokousta tiistaina 23.4.2019 klo 17 alkaen Lemminkäisenkadun kampuksen Aino-luentosaliin. Edustajiston kokousta voi ...Lue lisää


ICT:llä tapahtuu: Vaalitori 27.3. ja työelämäpäivä 3.4.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO järjestää ICT-talolla kaksi kaikille Turun amk:n opiskelijoille avointa tapahtumaa. Tule tapaamaan eduskuntavaaliehdokkaasi ...Lue lisää


TUOn toimisto muuttaa 15.3.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn toimisto muuttaa perjantain 15.3.2019 aikana takaisin remontoituihin tiloihin Lemminkäisenkadun kampuksen B-siiven 1. ...Lue lisää


Jäsenhintaiset Ruisrock-liput myynnissä

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO myy jäsenilleen 150 lipun kiintiön kolmen päivän Ruisrock-lippuja jäsenhintaan 189 € (perushinta 199 €). Lipunmyynti alkaa TUOn ...Lue lisää


Haku käynnissä Salo-tiimiin!

Opiskelijakunta TUO haluaa juuri sinut mukaan Salo-tiimin toimintaan! Haluaisitko parantaa Salon tapahtumakulttuuria? Kiinnostaako sitsien vetäminen? Tai kenties olet ...Lue lisää


TUO mukaan Ilmastoveivi2019-kampanjaan

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO liittyy mukaan Ilmastoveivi2019-kampanjaan, joka vaatii Suomelta ja EU:lta vastuullista ja oikeudenmukaista ilmastopolitiikkaa. ...Lue lisää


Uutisarkisto

Tapahtuma­kalenteri

Haluatko ilmoittaa tapahtumasi TUOn tapahtumakalenteriin? Lähetä tapahtuman tiedot suomeksi sekä englanniksi (nimi, ajankohta, paikka ja tapahtuman kuvaus) osoitteeseen viestinta@opiskelijakunta.net. Muista liittää mukaan myös vaakasuuntainen tapahtumakuva (koko 470×315 px).

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä

25.4.2019

Torstaina 25.4. vietetään Opiskelijoiden mielenterveyspäivää. Tule ICT:n aulaan klo 10–14 välillä moikkaamaan mielen hyvinvoinnin ammattilaisia, rentoutumaan hetkeksi, tekemään stressipistetestiä, osallistumaan arvontaan tai rapsuttelemaan kaverikoiria.

Paikalla:
- Nuorten aikuisten kohtaamispaikka Tsemppari
- Syömishäiriöliitto – SYLI ry
- Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami Varsinais-Suomen nuorten aikuisten Moip!-toiminta
- Hieroja
- Karva-Kavereiden ja Halinallejen kaverikoiria
- Opiskelijakunta TUO tarjoaa kahvia, teetä ja karkkia

AMK-vappusitsit

25.4.2019

Perinteistä AMK-Vappua juhlitaan Aalto-yökerhossa 25.4.!

Ovet sitseille aukeavat klo 17.00 ja sitsit päräytetään käyntiin kellon lyödessä 18.00. Tämän jälkeen klo 22.00 jatkamme juhlimista AMK-Vappubileiden merkeissä.

Jatkobileiden liput kustantavat 3 € ovelta ja nopeimmille on tietenkin luvassa AMK-Vappuhaalarimerkki!

ILMOITTAUTUMINEN sitseille alkaa torstaina 11.4. klo 10 @Kide.app.

Opiskelijakunnan jäsenet voivat lunastaa sitsilipun itselleen 18 euron hintaan ja muut 27 eurolla. Lippu sisältää haalarimerkin, alkushotin, kaksi hanajuomaa, sisäänpääsyn jatkoille sekä sitsimenun.

Laulunjohtajat käyttävät sitseillä TUOlaisen laulukirjaa ja sen ostaminen onkin nyt edullisempaa ennakkoon! Sitsipaketin yhteydessä voit lunastaa laulukirjan itsellesi huokeaan 3 euron hintaan (normaali 5 euroa jäsenille ja muille 7 euroa).

Vapun DRESSCODE: Haalarit ja vappuaiheinen pukeutuminen

AMKlaisen vappu

30.4.2019

Turun amk:n koulutusalayhdistykset ja Opiskelijakunta TUO yhdistävät voimansa: tänä vuonna juhlimme vappua isolla porukalla!

Vappuaattona kokoonnutaan Samppalinnanmäelle klo 13 alkaen. Ohjelma on hyvin epävirallinen ja rento, joten voit vaikka pakata piknik-korin valmiiksi ja suunnata Samppikselle nauttimaan kauniista päivästä ja hyvästä seurasta.

Yhdistykset jakavat myös puolen tunnin välein erilaisia herkkuja nopeimmille, eli kannattaa varata mukaan myös oma muki ja seurata tarkasti tapahtuman viestintää Facebook-tapahtumassa.

Klo 16 saamme kuulla opiskelijakunta TUOn puheenjohtajan vappukuulumiset ja klo 17 siirrymme yhdessä Taidemuseonmäelle lakitukseen.

Lakituksen jälkeen grillit kuumenevat Sepänkadun pihalla. ORM eli omat ruuat mukaan.

Vapunpäivänä piknikin paikkana toimii Vartiovuorenmäki klo 12 eteenpäin. Grillaus- ja chillausmahdollisuus.

TSTS, Tasokas & Suukko: Vappuetkot

30.4.2019

Tsts, Tasokas ja Suukko järjestävät vappuetkot jo toista kertaa! Paikka, aika ja muut speksit ovat vielä salaisia, mutta varmaa on se, että tapahtuma on ilmainen ja vapputunnelmaa on tarjolla aivan varmasti!

TurkuGether: Botanical Garden

4.5.2019

Event in English!

The TurkuGether events are open for everyone studying in institutions of higher education in Turku. They are free of charge. You can book your place on Kide.app, and your student card will be checked at the event.

Guided tour to the Botanic Garden of the University of Turku
Saturday, May 4th, from 12 pm to 1 pm
Registration starts on April 22nd at 10 am
max. 25 students

Edunvalvontatiimi kokoontuu

7.5.2019

TUOn edunvalvontatiimi kokoontuu ICT-talossa (ks. tarkka tila Facebook-tapahtumasta), ja keskustelun ohella tarjoillaan toki kuppi kuumaa.

Tiimin tapaamisissa jutellaan ajankohtaisista koulutukseen ja opiskelijan elämään liittyvistä asioista sekä tavataan koulun henkilöstöä ja muita tapaamisten aihepiirien asiantuntijoita. Tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Turun amk:n opiskelijat, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kaikissa tapaamisissa on mahdollisuus kysyä ja keskustella omaa mieltä painavista koulutuksen laatuun ja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Tervetuloa! Lisätiedot: marko.gronlund@opiskelijakunta.net

Keltanokkabileet

5.9.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Edustajistovaalivalvojaiset

6.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

TUOmiopäivän appro

14.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Tapahtuma-arkisto
BLOGI
Blogiarkisto