Ajankohtaista

Uutiset ja blogit

Täältä löydät uusimpien uutisten lisäksi TUOn blogin sekä tapahtumakalenterin.

Salon opiskelijahintainen ruokailu on turvattu!

Salon opiskelijahintainen ruokailu on turvattu!

Turun ammattikorkeakoulun Salon opiskelijoilla on ollut epävarma tilanne opiskelijaruokapalveluiden kanssa, kun uuden ruokalan yhteyteen ei olisi kuulunut opiskelijahintaista ruokailua. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO on aktiivisesti edistänyt...

Lue lisää
Edustajiston kokous 15.01.2024

Edustajiston kokous 15.01.2024

Edustajiston ylimääräinen kokous pidetään maanantain 15.1.2024 klo 17:00 alkaen. Kokous pidetään EduCityn kampuksella tilassa 1002 Moriaberg, kokousta ovat tervetulleet seuraamaan kaikki opiskelijakunnan jäsenet. Kokouksen esityslista löytyy täältä. Tervetuloa...

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Opiskelijakunta TUOn tulevat tapahtumat löydät alta

8.2.2024 | MiniKNB & MiniPNB

MiniKeltanokkabileet eli MiniKNB saapuu jälleen 8.2.2024! Tänä vuonna teemana on Glitz & Glam, sillä kimallusta ei voi olla liikaa! Tapahtuma on suunnattu tammikuussa aloittaville opiskelijoille, mutta mukaan voi tietysti lähteä kuka vain aloittavanmielinen. Tule mukaan kokemaan aloitustapahtuman, keltanokkavalan, rastikierroksen ja approjen säihkyvä yhdistelmä! Ilta saatetaan päätökseen jatkoilla Heidi’s Bier Barissa.

Rastikierrosta varten tarvitset 4-5 henkilön ryhmän. Jos ryhmää ei vielä lipun ostohetkellä löydy, niin ei hätää, sillä luomme ryhmiä vielä tapahtumapäivänä!

Keltanokkavalansa jo vannoneille on vaihtoehtona myös MiniPunanenäbileet eli MiniPNB! MiniPNB:hen sisältyy approkierros ja jatkot Turun keskustassa, ja halutessaan Punanenät voivat osallistua myös Keltanokkien aloitustapahtumaan.

Lipunmyynti tapahtuu Kide.appissa. Jäsenien lipunmyynti on alkanut 8.1.2024 klo 10 ja muille myynti aukesi 12.1.2024. MiniKNB:n liput löydät tuosta ja MiniPNB:n liput tietenkin tuolta!

1.3. - 31.5.2024 | Kulttuuriapprot

TUO ja Study in Turku järjestävät yhteistyössä ensimmäistä kertaa ikinä Kulttuuriapprot 1.3.-31.5.2024 välisenä aikana. Tapahtumaa varten saat ilmaisen appropassin, mihin kerätään leimoja appro-tyyliin erilaisista kulttuuritapahtumista ympäri Turun kaupunkia.

Passi lunastetaan Kide.appista ja sen voi noutaa TUO Loungesta EduCityltä, TUOn ständeiltä tai yliopistolla Vare ry:ltä. Ilmoitamme myöhemmin mahdollisista muista noutopaikoista muilla korkeakouluilla.

Tapahtumiin pääsee osallistumaan joko ilmaiseksi tai pientä osallistumismaksua vastaan. Täyttä passia vastaan voit noutaa kultturellin arvolle sopivan haalarimerkin!

14.3.2024 | Landerundi

Legendaariseksi muodostunut Landerundi tulee taas 14.3.! Nyt on aika lähteä mukaan elämäsi bussimatkalle! Unohda hetkeksi keskustan hulina ja lähde maaseutumatkalle Turun lähikuntien helmiin. Bussimatkasta ikimuistoisen tekee karismaattinen host, ratkiriemukas ohjelma sekä mieleiset virvokkeet.

Landerundin päätöspysäkki on tuttu Heidi’s Bier Bar, missä on tapahtuman viralliset jatkot.

Liput voi ostaa Kide.appista!

20.3.2024 | Haalaripäivä

Lisää tietoa tulossa pian!

16.4.2024 | Siipibingo

Lisää tietoa tulossa pian!