"#TUOlainen on siellä, missä tapahtuu!"


Täältä löydät uusimpien uutisten lisäksi TUOn blogin sekä tapahtumakalenterin.


Uusimmat uutiset

Vaalikuulutus edustajistovaaleista

VAALIKUULUTUS EDUSTAJISTOVAALEISTA Edustajistovaalit 2019 Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO järjestää edustajistovaalit keskiviikkona 6.11.2019. Varsinaisen ...Lue lisää


Lempparin toimiston tuparit 28.8.

Tervetuloa tutustumaan TUOn uusittuihin tiloihin Lemminkäisenkadulle keskiviikkona 28.8. klo 14-18. Tilaisuus on vapaamuotoinen, joten voit piipahtaa vain hetkeksi tai jäädä ...Lue lisää


Edustajisto kokoontuu keskiviikkona 14.8.

Tervetuloa seuraamaan opiskelijakunta TUOn edustajiston kokousta keskiviikkona 14.8.2019 klo 17.00. Kokous pidetään Lemminkäisenkadun kampuksella, tilassa Aino. Edustajiston ...Lue lisää


Tervetuloa syksyn 2019 uusi opiskelija – näin liityt jäseneksi!

Ensiksi, suuret onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Opiskelijaelämä tuo mukanaan valtavasti uutta tietoa, ystäviä ja opiskelijakunta on matkassasi mukana läpi opintojen. ...Lue lisää


PNB:n early bird -liput myyntiin 10.6.2019!

Legendaariset Punanenäbileet eli PNB valtaa Aalto-yökerhon syyskuun viides päivä! Early bird -liput myyntiin maanantaina 10.6.2019 Vapautamme ensimmäistä kertaa rajoitetun ...Lue lisää


TUOtteet myynnissä myös verkkokaupassa!

Opiskelijakunta TUO otti vuonna 2017 käyttöön verkkokaupan tapahtumalippujen sujuvaa myyntiä varten. Elokuussa 2018 kaikki jäsenyyksien ja tapahtumalippujen ostot keskitettiin ...Lue lisää


Edustajisto kokoontuu keskiviikkona 5.6.2019

Tervetuloa seuraamaan opiskelijakunta TUOn edustajiston kokousta keskiviikkona 5.6.2019 klo 17.00 alkaen Lemminkäisenkadun kampuksen tilaan B168. Edustajiston kokousta voi ...Lue lisää


Edustajisto kokoontuu keskiviikkona 15.5.2019

Tervetuloa seuraamaan opiskelijakunta TUOn edustajiston kokousta keskiviikkona 15.5.2019 klo 17 alkaen Lemminkäisenkadun kampuksen tilaan B168. Edustajiston kokousta voi ...Lue lisää


Uutisarkisto

Tapahtuma­kalenteri

Haluatko ilmoittaa tapahtumasi TUOn tapahtumakalenteriin? Lähetä tapahtuman tiedot suomeksi sekä englanniksi (nimi, ajankohta, paikka ja tapahtuman kuvaus) osoitteeseen viestinta@opiskelijakunta.net. Muista liittää mukaan myös vaakasuuntainen tapahtumakuva (koko 470×315 px).

TUO <3 Turku Pride: Lautapeli-ilta

22.8.2019

Opiskelijakunta TUO järjestää Turku Pride -viikon iloksi opiskelijoille suunnatun, mutta kaikille avoimen lautapeli-illan Anniskeluliike Portissa Hämeenkadulla.

Saavu yksin tai kaverin kanssa pelailemaan iloisessa porukassa. Halutessasi voit tuoda oman pelin mukanasi!

Study in Turku

29.8.2019

Opiskelijan syksy alkaa Study in Turku -messuilla!

Study in Turku -messut toivottavat uudet ja vanhat opiskelijat tervetulleiksi Turkuun, opiskelijoiden kaupunkiin. Messut viettävät juhlavuotta ja sen kunniaksi messuilla on oheisohjelmaa pitkin päivää. Nopeimmalle on luvassa ainutlaatuinen juhlahaalarimerkki.

Tule messuille tutustumaan harrastustoimintaan, Turun kaupungin palveluihin, opiskelijaetuihin ja yrityksiin. Paikalla on yli 70 näytteilleasettajaa kertomassa toiminnastaan. Messuilla voi hommata itselleen kuumimpien tärppien ohella esimerkiksi bussi- ja kirjastokortin.

Turun kaupunki järjestää messut uusille opiskelijoille jo 20. kerran yhdessä alueen korkeakoulujen kanssa.

MESSUT SOMESSA: Study in Turku 2019
LISÄTIETOJA: https://www.turku.fi/studyinturkumessut

VAPAA PÄÄSY!

Punanenäbileet

5.9.2019

Uusi syksy tulee taas ja lukuvuosi starttaa parhaiten Keltanokka- ja Punanenäbileissä!

Punanenäbileitä vietetään Aalto yökerhossa torstaina 5.9. klo 19-21 keltanokkien vaellellessa ympäri kaupunkia rasteja suorittamassa. Luvassa on erilaisia kilpailua ja rentoa hengailua.

Jokainen lippu sisältää narikan, PNB-haalarimerkin sekä yhteistyökumppanimme HARTWALLin juoman. Punanenäbileiden jälkeen voit jatkaa iltaasi Keltanokkabileiden merkeissä Aallossa.

HUOM!! Tänä vuonna myös PNB:n osallistujilla on mahdollisuus suorittaa ennen vain keltanokille avoinna ollut Miniappro!
Miniapprojen virallinen suoritusaika on Punanenille 17-21 (osa paikoista auki jo aikaisemmin). Kuudella juomalla suoritettavan appron merkit jaetaan ainoastaan Punanenäbileissä klo 19-21.
Approkartta noudetaan Lemminkäisenkadun sisäpihalta samana päivänä AMK-Avajaisista klo 14-16 tai KNB lähdöstä klo 16-17.

LIPUT (TUOn jäsen/muut):
PNB 10 €/15 €
PNB+Miniapprot 13 €/18 €

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 12.8. klo 16 Kide.appissa.

RAJOITETTU MÄÄRÄ EARLY BIRD -LIPPUJA MYYNNISSÄ 10.-20.6. HINTAAN 10 EUROA!
Jäsenet voivat lunastaa Punanenäbilelipun itselleen jo ennakkoon. Early Bird -lipun ostamalla saat nyt Miniapprot kaupan päälle! Lipunmyynti alkaa maanantaina 10.6. klo 12 ja päättyy 20.6. klo 12 tai kun kaikki liput on myyty

Keltanokkabileet

5.9.2019

Tässä ovat THE BILEET sinulle KELTANOKKA 2019! Tätä lukuvuoden starttia et halua missata.

Tänä vuonna KNB:tä vietetään teemalla Rock’n’Roll! Tarkoittaako se sinulle nahkaa ja kettinkiä vai kenties vaaleanpunaista tyllihametta?
Löydä sisäinen rokkarisi ja saavu torstaina 5.9. Lemminkäisenkadulle vastaanottamaan kasteesi korkeakouluelämään. Lähtötilaisuuden jälkeen pääset kiertämään ympäri Turkua suorittaen erilaisia tehtäviä uusien ystävien kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ostamalla lippu Kide.appista. Kokoa itsellesi neljän hengen joukkue ja valitkaa joukkueelle kapteeni. Lippua ostaessa ilmoittakaa joukkueen kapteenin nimi, niin teidät osataan yhdistää oikeisiin joukkueisiin!
Voit ilmoittaa myös itsesi pienemmällä joukkueella tai yksin, jolloin teidät/sinut yhdistetään joukkueeseen.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 26.8. klo 14 ja päättyy 4.9. klo 12, mikäli lippuja on vielä saatavilla.

APPROT

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ostaa itsellesi myös Miniappro-lipun. (Tämä kysytään sinulta lipun valinnan jälkeen) Miniapprohaalarimerkin saavuttaaksesi sinun tulee hankkia 6 leimaa passiisi. Leimoja saat yhteistyökumppaniravintoloistamme juomaa/ruokaa vastaan. Approbaarit ovat samoja kuin tehtävien suorituspaikat, joten approjen suorittaminen onnistuu helposti KNB-rastikierroksen yhteydessä.

JATKOT

Tänä vuonna jatkoja juhlitaan sekä Apollossa että Aallossa. Lippua ostaessasi sinun tulee siis valita, kummassa paikassa rokkaat klo 21 jälkeen. Ravintoloiden ovilla ei tulla järjestämään lipunmyyntiä.

HINNAT

Lippu sisältää rastikierroksen, jatkot, puuhapussin, haalarimerkin sekä narikkamaksun 3 euroa.

TUOn, HUMAKOn ja O´Diakon jäsenille:
KNB 13 euroa + Miniapprot 3 euroa

Muille:
KNB 20 euroa + Miniapprot 3 euroa

TurkuGether: SUP

14.9.2019

TurkuGether events are open for everyone studying at universities on Turku and are free of charge. A student card will be checked at the events.

SEPTEMBER's event is Stand Up Paddling in Ruissalo.
Saturday, September 14th, from 2 pm to 4 pm.
Registration starts on August 15th at 10 am.

In the event there is only space for 15 students.

You can book only one ticket for yourself. Make sure that you have an account at Kide.app before the registration.

Suursitsit

21.9.2019

Lisää infoa tulossa pian

TUOn pesäpalloturnaus

23.9.2019

Onko pesis parasta, mutta kunnon pelin järkkääminen niin vaikeeta?

Nyt sinulla on helppo mahdollisuus päästä pelaamaan suomen kansallislajia, sillä Opiskelijakunta TUO järjestää puitteet keskiviikkona 23.9. klo 15-22!

Turnaukseen ilmoittaudutaan Kide.appin kautta joukkueena. Joukkueessa voi olla 9-15 pelaajaa. Pelaajien määrä ei tarvitse olla selvillä ilmoittautuessa. Turnauksen osallistumismaksu on 20 euroa per joukkue. Ilmoittautumismaksu sisältää haalarimerkit kaikille pelaajille.

Turnaukseen mahtuu 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta (minimimäärä turnauksen toteutumiseen on 2 joukkuetta).

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 22.8. klo 10 ja jatkuu keskiviikkoon 18.9. klo 12 asti, mikäli 6 joukkuetta ei ole tullut täyteen tätä ennen.

Mikäli haluaisit päästä pelaamaan, mutta sinulla ei ole joukkuetta, laita viestiä ida.myllarinen@opiskelijakunta.net. Mikäli kyselyitä tulee useampi, voimme perustaa joukkueen.

TUOn vuosijuhlat

26.10.2019

Lisää infoa tulossa lähempänä tapahtumaa

Edustajistovaalivalvojaiset

6.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Triangeli -risteily

7.11.2019

Viime vuoden tapaan TUOn jäsenillä on mahdollisuus osallistua Triangeli risteilylle 7.-8.11.2019 Tallink Baltic Princessillä.
Tänä vuonna Triangelin täyttää NEON-värit!

Risteilyn järjestävät opiskelijakunnat SAMO,VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO.
Triangeli on suunnattu Triangelin yhteistyössä olevien opiskelijakuntien jäsenille ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille.
Mukaan voi kuitenkin lähteä kuka vain korkeakouluopiskelija tai alumni.

Triangelin varaamot aukeavat TUOn jäsenille 9.10.2019 kello 9.

Tapahtuman löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/triangeliristeily/

LISÄTIETOJA:
www.triangeliristeily.com

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:
https://www.triangeliristeily.com/ukk/

TurkuGether: Christmas crafts

13.11.2019

The TurkuGether events are open for everyone studying in institutions of higher education in Turku. They are free of charge.

You can book your place to the events on Kide.app. Your student card will be checked at the events.

NOVEMBER
Christmas crafts at Vimma
Wednesday, November 13th, from 6 pm to 9 pm
max. 20 students

TUOmiopäivän appro

14.11.2019

Lisätiedot tulossa lähempänä tapahtumaa!

Tapahtuma-arkisto
BLOGI
Blogiarkisto