Haku johtoryhmävastaavaksi

Opiskelija, sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin opintoihisi!

Johtoryhmävastaavat toimivat sanansaattajina oman sektorinsa opiskelijoiden ja henkilöstön välillä. Vastaavan yksi tärkeimmistä tehtävistä on kuunnella käytäviltä kuuluvia haasteita koulutukseen liittyen tai muuhun toimintaan ja kerätä niin ylös, jotta niitä voi kokouksissa nostaa käsiteltäväksi.

Sektorin sisällä on kuukausittainen tapaaminen yhdessä koulun edustajan ja johtoryhmävastaavien kanssa, tämän lisäksi vastaavat pääsevät osallistumaan sektorinsa johtoryhmän tapaamisiin kaksi kertaa vuodessa.

Opiskelijakunta kouluttaa kaikki johtoryhmävastaavat sekä tukee ja auttaa heitä toiminnassa koko vuoden. Muutetaan asioita yhdessä!

Tehtävä sopii niin uudelle opiskelijalle, kuin myös jo pidempään opiskelleelle. Voit hakea tehtävään laittamalla sähköpostia osoitteeseen jukka.salmela@opiskelijakunta.net. Ilmoita viestissäsi, mitä paikkaa haet ja liitä avoin kirje tehtävään. Hallitus käsittelee hakemukset hakemuksen saapumista seuraavassa kokouksessa. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta.

Avoimet paikat löydät täältä.