Minttu Hellman opiskelijakunta TUOlla harjoittelussa

Opiskelijakunta TUOlla on toiminut vuoden alusta alkaen harjoittelussa Minttu Hellman. 17-vuotias Minttu on toisen vuoden merkonomiopiskelija ja hän opiskelee Raision seudun koulutuskuntayhtymä Rasekossa. Hän valmistuu vuonna 2024 keväällä. Osana opintojaan Minttu on suorittanut markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon harjoitteluaan opiskelijakunta TUOlla.

Haastattelimme Minttua ja pyysimme häntä kertomaan, että miksi hän halusi hakea juuri opiskelijakuntaan harjoitteluun ja mikä harjoittelujaksossa on ollut parasta.

Miksi hait harjoitteluun juuri TUOlle?
Halusin TUOlle harjoitteluun, koska opiskelijakunta TUO vaikutti paikalta, missä pääsisin suorittamaan harjoitteluni ja siihen kuuluvat näytöt sekä saisin todellista kokemusta niistä.

Mitä kaikkea olet päässyt tekemään harjoittelusi aikana?
TUOlla olen päässyt tekemään kaikenlaista laidasta laitaan. Olen päässyt tekemään markkinointiviestintää ja sisällöntuotantoa, sillä ne olivat harjoittelustani annettavien näyttöjen aiheet, mutta olen päässyt tekemään paljon muutakin. Olen muun muassa päässyt mukaan koulutuksiin ja palavereihin sekä vastaamaan TUO Loungen pitämisestä. Lisäksi olen ollut apulaisena aktiivien kuvauspäivissä ja TUOn pitämillä standeilla.

Mikä harjoittelussa TUOlla on ollut parasta?
Parasta TUOlla on ehdottomasti hyvä ryhmähenki ja se, että olen päässyt itse suunnitelemaan ja toteuttamaan asioita, missä näkyy oma luovuus. On ollut tosi kivaa olla mukana tällaisessa porukassa ja päästä tekemään juuri heidän kanssaan kaikkea. Olen tykännyt myös siitä, ettei täällä tarvitse istua ilman tekemistä – aina on jotain, mitä voi tehdä!

Harjoittelun ohjaajana on toiminut TUOn vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntija Jukka-Pekka Salmela. ”Harjoittelu on ollut monipuolinen ja hyödyntänyt varmasti sekä Minttua, kuin myös opiskelijakuntaa. Minttu on tehnyt hyvää työtä ja omannut tuoreita ideoita, joita hän on tuonut rohkeasti esiin.” kommentoi Jukka-Pekka.

Mintun harjoittelujakso markkinointiviestinnän osalta päättyy tällä viikolla, mutta hän toteuttaa seuraavan harjoittelunsa myös opiskelijakunta TUOlla. Hän suorittaa tapahtumatuotannon harjoittelunsa osana TUOn tapahtumasektoria – pääsemme siis nauttimaan Mintun seurasta vielä tämän kevään tapahtumien suunnittelun ja toteutuksen merkeissä.