Salon opiskelijahintainen ruokailu on turvattu!

Turun ammattikorkeakoulun Salon opiskelijoilla on ollut epävarma tilanne opiskelijaruokapalveluiden kanssa, kun uuden ruokalan yhteyteen ei olisi kuulunut opiskelijahintaista ruokailua. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO on aktiivisesti edistänyt opiskelijaruokailun säilyttämistä jo viime vuoden lopulta. Olemme nostaneet asian esiin sekä korkeakoulullemme, että olleet suoraan yhteydessä Salo IoT Parkin oy:n toimitusjohtajaan Atte Köykkään.

Salon opiskelijat voivat huokaista helpotuksesta, ratkaisu on löytynyt! Opiskelijalounas jatkuu ravintola Kiilassa.

Kelan tukema opiskelijalounas on tarjolla Salo IoT Campuksen ravintola Kiilassa myös ravintolauudistuksen jälkeen. Maaliskuusta alkaen opiskelijalounaan tarjoamisesta Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen opiskelijoille vastaa Salon kaupunki.

Salo IoT Campus, Turun AMK ja Salon kaupunki ovat yhteistyössä sopineet Salon kaupungin tarjoavan tuetun opiskelijalounaan kampuksella kevään 2024 ajan. Kevään aikana seurataan palvelun sujuvuutta ja käyttöastetta, ja sen pohjalta tehdään pysyvämpiä ratkaisuja. Optio palvelun jatkosta on olemassa.

Ratkaisu on määräaikainen ja koskee kevättä 2024. ”Opiskelijakunta TUOna olemme tyytyväisiä saavutettuun ratkaisuun ja luonnollisesti jatkamme Salon opiskelijoiden ruokalatilanteen seuraamista ja puolustamista myös tulevaisuuden osalta” tiivistää Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn hallituksen puheenjohtaja Teemu Heinonen.

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO kiittää Turun ammattikorkeakoulua, Turun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat TSTS ry:tä ja opiskelijayhdistys Trade ry:tä yhteistyöstä asian hoitamisessa. Ennen kaikkea haluamme kiittää Salo IoT Park Oy:n toimitusjohtajaa Atte Köykkää yhteistyöstä ja halusta löytää ratkaisu ongelmaan.

Lisätiedot

Teemu Heinonen
Hallituksen puheenjohtaja
teemu.heinonen@opiskelijakunta.net
045 670 5011

Jukka-Pekka Salmela
Edunvalvonnan asiantuntija
jukka.salmela@opiskelijakunta.net
041 312 3874